„Na konci večera som sa cítil úplne rovnako ako Karol,“ reaguje Ondřej Novotný na turnaj Oktagon 16

Dávid Lukáč|28. sep 2020 o 02:00

„Včerajší večer mal k dokonalosti ďalej, než je u nás obvyklé,“ hovorí promotér Oktagonu.

Promotér organizácie Oktagon MMA Ondřej Novotný na sociálnych sieťach zareagoval na turnaj Oktagon 16. Svoje pocity prirovnal k pocitom Karola Ryšavého (7-2), ktorý v hlavnom zápase nestačil na Ronalda Paradeisera (11-6) a súboj prehral už v 1. kole na škrtenie. S organizáciou turnaja tak zjavne nebol spokojný.

„Nejde všetko, ako by sme chceli a už vôbec, ako by som chcel ja.

Viem, že dokonalosť neexistuje, ale v našej práci v Oktagon MMA neznášam predovšetkým nedokonalosť. A ešte viac tú, ktorú nedokážem ovplyvniť.

Včerajší večer mal k dokonalosti ďalej, než je u nás obvyklé. Niekedy to tak je. Nič nepodceníte, spravíte prípravu naplno, dáte do toho všetko úsilie, a aj tak vám padá reťaz, aj tak Vám to nejde.

Na konci večera som sa cítil úplne rovnako ako Karol. Aj keď som presvedčený, že sme robili maximum, tak výsledok zďaleka taký nebol.

Jasné, ide sa ďalej, zajtra je tiež deň, 8x sa zmenili pravidlá za jeden mesiac a podobné kecy. Ale pravda je, že po prvýkrát za obdobie Oktagonu som demotivovaný. Nasr*tý. Možno ľahko znechutený a najnenávidenejší pocit je...bezmocný.

Ale oproti kamarátom Karolkovi, Gáborovi a ďalším, ktorí sa dnes cítia pod psa, mám jednu hroznú výhodu v tom, že už 17.10. to môžem (môžeme) napraviť.

Jednej veci verím. Že tvrdá prehra ti buď zlomí väz, alebo sa vďaka nej staneš lepším. 50% zážitku je teda za mnou a uvidíme, ako dopadne tá druha polka.“

Už za necelé tri týždne nás čaká turnaj Oktagon 17 s menami ako Kozma, Vémola, či Čepo, kde si organizácia môže napraviť chuť.

Foto: Oktagon MMA

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»„Na konci večera som sa cítil úplne rovnako ako Karol,“ reaguje Ondřej Novotný na turnaj Oktagon 16