Na Beckhama sa už tešia spoluhráči v Los Angeles

SITA|18. feb 2009 o 12:26

Spoluhráči anglického futbalového reprezentanta Davida Beckhama v americkom klube Los Angeles Galaxy sa už nevedia dočkať príchodu 33-ročného stredopoliara späť do USA.

CARSON. Spoluhráči anglického futbalového reprezentanta Davida Beckhama v americkom klube Los Angeles Galaxy sa už nevedia dočkať príchodu 33-ročného stredopoliara späť do Spojených štátov amerických. Beckham počas zimnej prestávky v najvyššej americkej súťaži Major League Soccer (MLS) odišiel na hosťovanie do talianskeho veľkoklubu AC Miláno. "Chceme ho mať späť medzi nami. David je skvelý hráč a výborný kamarát," nechal sa počuť obranca LA Galaxy Chris Klein. Hosťovanie bývalého kapitána Albiónu sa oficiálne skončí 9. marca.

O Beckhamovom osude sa stále nerozhodlo. Samotný hráč sa nechal počuť, že pôsobenie v Taliansku mu prospelo a chcel by aj naďalej zostať súčasťou AC Miláno. Výbornými výkonmi "si vypýtal" pozvánku od reprezentačného trénera Anglicka Fabia Capella na prípravné stretnutie v Španielsku v stredu 11. februára (0:2). Funkcionári "rossoneri" však neponúkli predstaviteľom LA Galaxy adekvátnu sumu za jeho prestup v stanovenom termíne (piatok 13. februára - pozn.). V médiách sa špekuluje, že nič nie je pre Milánčanov stratené a rokovania pokračujú. Nepotvrdil to však tréner amerického klubu Bruce Arena. "Očakával som, že situácia okolo Davidovej budúcnosti bude komplikovaná. V tomto momente nemôžem potvrdiť, že pokračujú rokovania medzi nami a AC Miláno," nechal sa počuť kormidelník Arena. Viceprezident klubu zo San Sira Adriano Galliani opakovane vyhlásil, že definitívne rozhodnutie bude známe v piatok 20. februára.

Nachádzate sa tu:
Domov