Mourinho chce vedieť, ktorí jeho hráči vynášajú z kabíny

(Autor: SITA/AP)
SITA|16. dec 2012 o 21:44

Novinár rádia Marca tvrdí, že jeho zdroje z kabíny Realu majú dojem, že tréner brankárov ja Mourinhov špión.

MADRID. Tréner španielskeho futbalového klubu Real Madrid José Mourinho kritizoval novinára rádia Marca Antona Meana za jeho vyjadrenia vo vysielaní.

Meana v rádiu povedal, že niektorí hráči "pusiniek" sa cítia byť sledovaní členom realizačného tímu - trénerom brankárov Silvinom Lourom. Rozšírenú správu priniesol Meana v nedeľňajších novinách.

"Vo svete futbalu sme ja a moji spolupracovníci 'top', no vy vo svete žurnalistiky neznamenáte nič," povedal rozhorčený Portugalčan.

Meana vo štvrtok povedal, že niektorí hráči "bieleho baletu" sa necítia v prítomnosti kouča brankárov Silvina Loura príliš dobre. Ten mal údajne po kontakte s hráčmi následne Mourinhovi reprodukovať ich činy a slová.

"Po kontakte s niekoľkými informátormi som poslucháčom povedal, že niektorí hráči Realu majú dojem, že tréner Louro je Mourinhov špión," uviedol Meana.

"Musíte si overiť, či vaši informátori hovoria pravdu. V šatni je 21 futbalistov, ktorí so Silvinom vychádzajú dobre, no ako všade a vždy sa nájdu tri 'čierne ovce', ktoré tvrdia opak," vyhlásil 49-ročný futbalový odborník Mourinho, ktorého zaujímali najmä mená Meanových informátorov z kabíny úradujúceho španielskeho šampióna.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Mourinho chce vedieť, ktorí jeho hráči vynášajú z kabíny