Monako sa už dohodlo s Norimbergom na prestupe Kollera

SITA|19. dec 2007 o 15:13

MONTE CARLO 19. decembra (SITA) - Francúzsky prvoligista AS Monako sa už údajne dohodol s nemeckým futbalovým klubom 1. FC Norimberg na prestupe českého reprezentačného útočníka Jana Kollera. Informuje ...

MONTE CARLO 19. decembra (SITA) - Francúzsky prvoligista AS Monako sa už údajne dohodol s nemeckým futbalovým klubom 1. FC Norimberg na prestupe českého reprezentačného útočníka Jana Kollera. Informuje o tom český internetový portál idnes.cz s odvolaním sa na francúzsky denník L´Equipe, podľa ktorého by Bavori za 34-ročného rodáka zo Smetanovej Lhoty mali zaplatiť 2 milióny eur.

Norimberg, dres ktorého obliekajú aj dvaja členovia slovenského národného mužstva - útočníci Marek Mintál a Róbert Vittek (momentálne sa zotavuje po operácii kolena), sa o obrovitého zakončovateľa (202 cm) začal intenzívnejšie zaujímať začiatkom decembra tohto roku. Kollerovi sa na jeseň v Monaku veľmi nedarilo, a tak určite uvíta návrat do I. bundeslige, kde už v minulosti úspešne pôsobil v Borussii Dortmund. "Bolo by nelogické, keby sme sa nesnažili získať takéhoto hráča, ak sa nám črtá takáto možnosť," povedal pred týždňom športový riaditeľ Norimbergu Martin Bader na margo Kollera, ktorý mal v Monaku platnú zmluvu do leta 2008.

Dlhoročná opora českej reprezentácie sa na easyCredit štadióne stretne nielen s už spomínanou dvojicou Mintál - Vittek, ale aj so svojimi krajanmi Jaromírom Blažekom a Tomášom Galáskom.

Pre slovenských hráčov Kollerov príchod pravdepodobne nie je až takou pozitívnou správou, keďže to znamená zvýšenie konkurencie v ofenzívnych radoch.


Nachádzate sa tu:
Domov