Šokujúci zásah rozhodcu. Známy veterán siahal na víťazstvo, dostal však tvrdé KO

Zuluzinho po knokaute.
Zuluzinho po knokaute. (Zdroj: Caposa/Twitter)
SvetMMA|6. sep 2022 o 09:55

Už nasadzoval ukončovaciu techniku, keď do súboja zasiahol rozhodca.

MINSK. Brazílčan Wágner da Conceição Martins, známejší pod prezývkou Zuluzinho, nebude v najlepšom spomínať na turnaj AMC Fight Nights 114, ktorý sa uskutočnil v bieloruskom Minsku.

Dvojmetrový obor nastúpil uplynulú sobotu proti miestnemu bojovníkovi Petrovi Romankevičovi. V zápase bol blízko k víťazstvu, keď sa stalo niečo bizarné.

Mohutnému Zuluzinhovi sa podarilo dostať Romankeviča pod seba a z víťaznej pozície full mount, z ktorej mal Romankevič takmer nulovú šancu uniknúť, trpezlivo nasadzoval na jeho ľavej ruke techniku Americana.

Náhle však zasiahol rozhodca, ktorý prerušil akciu a nariadil obom bojovníkom postaviť sa na nohy. Sám Zuluzinho vyzeral byť poriadne zmätený.

Len čo obaja bojovníci vstali, Romankevič zaútočil na Zuluzinha kopom na hlavu, údermi a kolenom, ktorým ho knokautoval.

Rozhodca tak výrazne zmenil dej zápasu a svojim necitlivým zásahom pomohol domácemu bojovníkovi.

44-ročný veterán Zuluzinho si pripísal druhú prehru v rade. V minulosti bojoval v legendárnej organizácii Pride FC, kde sa stretol s menami ako Antônio Rodrigo Nogueira, Fedor Emelianenko či Butterbean.

Od roku 2010 mal osemročnú zápasovú prestávku, kariéru potom naštartoval v roku 2018 a zápasí až doteraz.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Šokujúci zásah rozhodcu. Známy veterán siahal na víťazstvo, dostal však tvrdé KO