Zmluva podpísaná. Elitný slovenský bojovník mieri do špičkovej poľskej organizácie

Tomáš Možný po zápase.
Tomáš Možný po zápase. (Zdroj: RFA)
SvetMMA|2. jan 2023 o 17:59

Slovenský gigant podpísal zmluvu s poľskou organizáciou.

KOŠICE. Slovenský kickboxer Tomáš Možný si vybral nové pôsobisko. Po dvoch zápasoch v organizácii RFA zamieril do poľskej KSW, s ktorou podpísal zmluvu.

Podľa informácií stránky MMA Top News by sa mal predstaviť už na turnaji KSW 79. Ten sa uskutoční 25. februára v českom Liberci.

Jeho súperom by mal byť Arkadiusz Wrzosek, ktorého už raz porazil. V roku 2015 si pripísal v súboji podľa pravidiel K1 víťazstvo na body.

Tentokrát však obaja bojovníci pôjdu do zápasu podľa profesionálnych pravidiel MMA.

Možný (1-1) má na konte dva duely v MMA. V roku 2011 prehral na diskvalifikáciu, o 11 rokov sa však do klietky vrátil a v epickom súboji porazil bývalého titulového vyzývateľa Oktagonu, Kamila Mindu.

Arkadiusz Wrzosek (1-0) je známy poľský kickboxer, ktorý má na konte aj skalp hviezdneho Badra Hariho a v klietke podľa pravidiel MMA debutoval minulý rok. V hlavnom zápase turnaja KSW 73 porazil Tomasza Sararu.

Možný i Wrzosek sa dobre poznajú aj z tréningov, ktoré spolu v minulosti absolvovali. Ich spoločný súboj v MMA by mal rozhodne prilákať aj priaznivcov postojových disciplín.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Zmluva podpísaná. Elitný slovenský bojovník mieri do špičkovej poľskej organizácie