Monster Kníže reaguje na výzvu o titul RFA: Je to úplný idiot, čo mám na to povedať?

(Zdroj: Facebook - Petr Kníže)
SvetMMA|9. nov 2022 o 21:31

Tvrdá reakcia od legendárneho bojovníka.

PRAHA. Stret nastupujúcej generácie a legendárneho bojovníka sa na teraz odkladá.

Mladý český bojovník Jan Fajk si po poslednom víťazstve na turnaji Real Fight Arena 5 povedal o titulovú šancu, no reakcia jeho potenciálneho súpera nebola taká, ako by si sám predstavoval.

Fajk krátko po víťazstve nad Rakúšanom Michaelom Rirschom adresoval výzvu legendárnemu českému bojovníkovi Petrovi "Monstrovi" Knížemu.

Výzva a tvrdá reakcia skúseného matadora

Výzva mladého českého bojovníka bola jasná. Po druhom víťazstve v rade pod organizáciou RFA by sa rád stretol práve s Knížem.

„Teraz je dôležité, čo bude ďalej, nechcem byť dlho bez zápasu. V RFA mám vo velterovej váhe dva víťazstvá a myslím si, že si zaslúžim bojovať o titul už teraz, ak nie, tak o jeden ďalší zápas. Po (minulom) súboji som vyzval Petra Knížeho.

Od začiatku mojej kariéry ho beriem ako toho najväčšieho tvrďáka a bolo by úžasné sa s ním stretnúť v zápase. Bola by to pre mňa obrovská skúsenosť a najväčší skalp kariéry. Víťaz by potom mohol ísť o titul s Jozefom Wittnerom. Tak čo Boris Marhanský a Petr Kníže,“ napísal vtedy na sociálnej sieti Fajk.

Čo sa týka Knížeho, ten si v rozhovore pre RFA servítky pred ústa nedával a potenciálneho súpera, Jana Fajka, zahrnul tvrdými slovami.

„Je to úplný idiot, čo mám na to povedať? Čo by akože chcel? On si vzal nejaké drogy? Nechápem. Hubičky? Čo si dal?

Pozri, ja sa (ani) nemusím pripravovať, môžem ísť na víkend s dcérou alebo si ísť ľahnúť k moru a potom si s ním dám zápas so zatvorenými očami a ruku si priviažem k nohe a zvíťazím. Asi tak,“ reagoval veterán českej scény MMA.

Ak by sa nakoniec súboj predsa len uskutočnil, išlo by o stret nastupujúcej generácie a skúseného matadora.

Kníže, ktorý v lete oslávil už štyridsaťpäť rokov, medzi profesionálmi prehral z pätnástich duelov iba s Karlosom Vémolom a Davidom Kozmom.

Naposledy sa mal Kníže v zápase predstaviť začiatkom októbra na turnaji RFA v Košiciach so Slovákom Jozefom Wittnerom, kvôli zraneniu v prípravnom kempe však musel duel zrušiť.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Monster Kníže reaguje na výzvu o titul RFA: Je to úplný idiot, čo mám na to povedať?