Jeho videoklip má viac ako miliardu pozretí. Na turnaji Oktagonu vystúpi známy spevák

Turnaj Oktagonu.
Turnaj Oktagonu. (Autor: Oktagon MMA)
SvetMMA|3. okt 2024 o 14:50

Známy anglický hudobník vystúpi počas halftime show.

FRANKFURT. Organizácia OKTAGON MMA robí v poslednej dobe obrovské kroky k tomu, aby ohúrila celý svet. Najnovšie sa to však netýka iba kvality bojovníkov v klietke.

Na historický turnaj do Frankfurtu, ktorý sa uskutoční 12. októbra na futbalovom štadióne Deutsche Bank Park s kapacitou pre takmer 60-tisíc divákov, zavíta totiž aj slávny umelec. O koho presne ide?

Veľkolepé podujatie s poradovým číslom 62 prinesie celkovo jedenásť duelov vrátane dvoch bitiek o opasok alebo súboja o post nemeckého kráľa medzi Christianom Eckerlinom (16-6) a Christianom Jungwirthom (15-8).

V akcii sa predvedú taktiež známe tváre ako Max Coga (26-8-1), Magomed Machaev (14-2) či bývalý titulový vyzývateľ v perovej váhe Niko Samsonidse (10-3). Večer pritom bude tradičnou prestávkou rozdelený na dve časti, no ani vtedy si fanúšikovia príliš nevydýchnu.

Ako sme už mohli vidieť počas prvej akcie na futbalovom štadióne, ktorá sa 8. júna konala v pražskom Edene, súčasťou programu bude takisto "halftime show".

Vypredaný Deutsche Bank Park tak k obrovskej šou dostane ďalší bonus a navyše pôjde o skutočnú bombu. Svoje umenie predvedie celosvetovo populárny spevák a producent John Newman s novým hybridným DJ setom.

Priaznivci teda budú svedkami originálneho poňatia jeho najslávnejších hitov doplnených o špeciálne audiovizuálne efekty.

Ak vám náhodou toto meno veľa nehovorí alebo si ho neviete priradiť, stačí spomenúť dve skladby. Najznámejším dielom 34-ročného Angličana je pesnička Love Me Again, ktorá sa stala jednotkou prestížnej UK Singles Chart a dokonca je dodnes mnohými považovaná za najlepšiu skladbu zahrnutú v hernej futbalovej simulácii FIFA. Objavila sa tam vo verzii z roku 2015.

Druhým spomínaným hviezdnym výtvorom Johna Newmana je pesnička Blame, ktorú naspieval v spolupráci so slávnym DJ-om Calvinom Harrisom a rovnako si ju obľúbila celá planéta. Okrem špičkového MMA sa tak môžeme tešiť aj na unikátne umelecké vystúpenie.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Jeho videoklip má viac ako miliardu pozretí. Na turnaji Oktagonu vystúpi známy spevák