Poznáme podrobnosti o finále Oktagon Gamechanger

Promotér Oktagonu Ondřej Novotný.
Promotér Oktagonu Ondřej Novotný. (Zdroj: OKTAGON MMA)
Svet MMA|17. sep 2023 o 09:46

Michalidis neskrýval sklamanie.

FRANKFURT. Podujatie Oktagon 46 prinieslo výborné zápasy ale aj dominantné výkony Michalidisa a Veličkoviča v semifinálových súbojoch pyramídy Tipsport Oktagon Gamechanger.

Ako prví sa do klietky postavili Michalidis s Glismannom. Ich stávkové kurzy boli natoľko vyrovnané, že tento súboj nepoznal favorita.

Doslova expresnú výhru ale zaznamenal grécky bojovník, ktorý už v úvode trafil protivníka pekným úderom za ucho a po chvíli už prácu dokončil niekoľkými údermi na zemi.

Nečudo, že si Michalidis za svoj výkon zažiadal o bonus za výkon večera. Ten mu však unikol o vlások.

„Som trocha sklamaný, že som nezískal bonus za výkon večera,“ neskrýval prekvapenie na tlačovej konferencii Michalidis. „Nabudúce asi budem musieť dať knokaut už v šatni.“

Gréka vo finále čaká srbská hviezda Bojan Veličkovič, ktorý sa predviedol taktiež vo výbornej fazóne.

„Je to komplexný bojovník, musím sa preto sústrediť na to, aké robí chyby a podľa toho nastaviť stratégiu.“

A bol to práve Veličkovič, ktorý si za svoj profesorský výkon vyslúžil bonus za výkon večera, keď knokautoval Davida Kozmu.

Srb ale priznal, že nečakal, že sa vo finále stretne práve s Michalidisom.

„Priznám sa, že jeho zápas som nevidel, keďže som sa pripravoval na svoj súboj,“ prezradil Bojan.

„Už od začiatku celého turnaja som vedel, že je na druhej strane pavúka a tak som nečakal, že s ním budem bojovať. Čakal som, že to bude s Glismannom tesný zápas. Teším sa na naše finále.“

Po dvoch dominantných výhrach semifinalistov je jasné, že fanúšikov čaká veľkolepé finále. A promotéri už prezradili, kde sa to celé uzavrie.

Finálový zápas o 300 tisíc eur sa nakoniec bude konať v pražskej O2 Aréne, ktorá bude 29. decembra hostiť podujatie Oktagon 51.

Promotér Ondřej Novotný prezradil, že okrem finále Tipsport Gamechanger uvidíme aj ďalší titulový súboj na 5 kôl a tak je už teraz jasné, že fanúšikov čaká veľkolepé ukončenie roka.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Poznáme podrobnosti o finále Oktagon Gamechanger