Chabib si rýpol do McGregora, ten reaguje: Ja som stále tu, ak chceš zápasiť

Conor McGregor.
Conor McGregor. (Zdroj: MMAJunkie)
SvetMMA|21. nov 2022 o 20:05

Chabib zopakoval dnes už známu hlášku McGregora, ten okamžite zareagoval.

ABÚ ZABÍ. Rivalita, ktorá poznačila svet zmiešaných bojových umení a ukončená, ako sa zdá, nie je ani dnes.

Aj keď za takmer tridsať rokov existencie UFC sa v americkej organizácii vystriedalo mnoho bojovníkov, bola to až rivalita Conora McGregora a Chabiba Nurmagomedova, ktorá presiahla MMA.

Napriek tomu, že od vzájomného súboja v októbri uplynuli štyri roky, Chabib ani McGregor si čas od času neváhajú vymeniť odkazy na sociálnych sieťach.

Zopakoval jeho slová, McGregor reaguje

Najnovšie vody rozvíril Dagestánec Chabib, ktorý sa v Toronte vyjadril na adresu nedávnych úspechov svojich tímových kolegov Islama Machačeva a Usmana Nurmagomedova.

Zatiaľ čo Machačev pred mesiacom získal podobne ako v minulosti Chabib titul ľahkej váhy UFC, Usman Nurmagomedov dosiahol v rovnakej váhovej kategórii v sobotu na trón druhej najlepšej americkej organizácie Bellator MMA.

Počul som raz jedného chlapa povedať, že tu (do UFC) prišli, aby to celé ovládli. My sme tu však na to, aby sme to všetko ovládli,povedal bývalý šampión ľahkej váhy narážajúc na pamätné slová Conora McGregora.

Hviezdny Ír sa k slovám Chabiba promptne vyjadril na sociálnej sieti Twitter.

Rodák z Dublinu vyzýva dlhoročného rivala na odvetný duel, avšak tentokrát v mierniejšom tóne, ako je pre McGregora zvykom.

„Som tu! Plán tvojho otca nebude nikdy splnený, pretože si skončil (kariéru) a utiekol. Ja som stále tu, ak chceš zápasiť. Ty máš však strach a bojíš sa porážky, čo znamená, že si už vlastne prehral. Utekaj, ak chceš.

Nakoniec všetci prehráme, smrť dosiahne na nás všetkých. Nemám strach pred nikým, s výnimkou Boha,“ zareagoval tridsaťtriročný bojovník.

Chabib Nurmagomedov, člen siene slávy UFC, ukončil profesionálnu kariéru na v októbri 2020 ako nikdy nezdolaný bojovník so skóre 29-0.

McGregor sa naposledy v súboji pod pravidlami MMA predstavil pred rokom v júli. V hlavnom súboji večera vtedy prehral s Američanom Dustinom Poirierom.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Chabib si rýpol do McGregora, ten reaguje: Ja som stále tu, ak chceš zápasiť