VIDEO: Prehral s blogerom. Zvíťazil neoprávnene, hnevala sa legenda MMA

Aleksander Emelianenko.
Aleksander Emelianenko. (Zdroj: Youtube)
SvetMMA|20. dec 2022 o 22:00

41-ročný veterán neuspel v ďalšom zápase.

MOSKVA. Nezažíva najlepšie časy. Ruský bojovník Aleksander Emelianenko (28-9-1), brat slávnejšieho Fedora Emelianenka, si pripísal ďalšiu prehru.

Po tom, čo v septembri tohto roka prehral tvrdým knokautom v boxe, zamieril ruský ťažkotonážnik do ďalšieho zápasu, tentokrát podľa jemu blízkych pravidiel MMA.

V dueli na 3x3 minúty si zmeral sily s blogerom a youtuberom Svyatoslavom Kovalenkom, ktorý ma v profesionálnom MMA bilanciu 4-1. Zápasí pritom vo velterovej váhe.

Kovalenko, napriek výškovému a váhovému deficitu, zaznamenal víťazstvo na body, keď sa na jeho stranu priklonili dvaja z troch bodových rozhodcov.

„Dojem zo zápasu je dobrý, súper predviedol dobrý boj. Nečakal som však, že mu rozhodcovia prisúdia víťazstvo. Myslím si, že Kovalenko získal víťazstvo neoprávnene,“ uviedol Emelianeko po zápase.

Svoju tesnú prehru dokonca prirovnal k sporným prehrám jeho krajanov v UFC - Magomedovi Ankalaevovi a Petrovi Yanovi. "Aj oni sa stretli s nesprávnym a neobjektívnym rozhodovaním," poznamenal.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»VIDEO: Prehral s blogerom. Zvíťazil neoprávnene, hnevala sa legenda MMA