Mintál spájaný s Dortmundom, nikto ho však nekontaktoval

SITA|11. máj 2007 o 11:30

NORIMBERG 11. mája (SITA) - O slovenského futbalistu Mareka Mintála sa najnovšie údajne zaujíma nemecký futbalový klub Borussia Dortmund. Informáciu priniesol magazín Sport Bild päť týždňov po tom, ako ...

NORIMBERG 11. mája (SITA) - O slovenského futbalistu Mareka Mintála sa najnovšie údajne zaujíma nemecký futbalový klub Borussia Dortmund. Informáciu priniesol magazín Sport Bild päť týždňov po tom, ako hráča 1. FC Norimberg videli rakúske médiá Kronen Zeitung a Salzburger Nachrichten medzi možnými posilami medzičasom majstrovského tímu Red Bull Salzburg. "So mnou nikto nehovoril, mňa osobne nikto nekontaktoval. Ako som čítal vyjadrenia nášho manažéra Badera, ani náš klub," uviedol pre denník Šport Marek Mintál. Hráčov manažér Juraj Vengloš dodal: "Čítal som tú informáciu. Život ma naučil, že nikdy nehovorím nikdy."

Dvojnásobný Najlepší futbalista SR (2004, 2005) a kráľ strelcov I. bundesligy 2004/2005 sa nedávno vrátil na trávniky po novembrovej operácii dlhodobo problémového ľavého členka a teraz povedal: "Noha drží, už vyše troch týždňov idem naplno, bez najmenších problémov." V súvislosti so špekuláciami o možnom transfere odhadol svoju cenu na futbalovom trhu: "Žiadna závratná čiastka by to nemala byť. Jeden a pol, maximálne dva milióny eur." S Norimbergom má spoluhráč Róberta Vitteka a Vratislava Greška platnú zmluvu až do roku 2010. Mužstvo figuruje dve kolá pred koncom najvyššej domácej súťaže na piatom mieste v tabuľke, 26. mája bude hrať v berlínskom finále Nemeckého pohára proti Stuttgartu a už má istotu účasti v Pohári UEFA 2007/2008.


Nachádzate sa tu:
Domov