Taliani opäť špekulujú. Ak chce Inter získať nové posily, Škriniar musí odísť

Milan Škriniar (vpravo).
Milan Škriniar (vpravo). (Autor: TASR)
SITA|24. júl 2020 o 10:25

Slovák vraj môže ísť do Anglicka.

BRATISLAVA. Talianske médiá rozpútali ďalšiu prestupovú špekuláciu a jej súčasťou je aj slovenský futbalový obranca Milan Škriniar.

Inter Miláno má záujem o dvoch hráčov Chelsea Francúza N'Gola Kantého a Taliana s brazílskym rodiskom Emersona Palmieriho.

Kanté je novinka

Podľa športového redaktora Maurizia Pistocchiho však francúzsky defenzívny stredopoliar a taliansky krajný obranca prídu na San Siro len v prípade, ak vedenie Interu získa prostriedky za predaj dvoch hráčov.

A nimi by mali byť Škriniar a chorvátsky stredopoliar Marcelo Brozovič. A obom už aj prisúdil potenciálne nových zamestnávateľov.

"Škriniar by mohol odísť do parížskeho Saint-Germain alebo Manchester United a Brozovič do tímu novopečeného šampióna Premier League Liverpool FC," napísal Pistocchi na twitteri.

Zatiaľ čo záujem Interu Miláno o Emersona je dlhodobejší, Kanté vo vyhliadke je novinka.

Istý je príchod Hakimiho

Kluboví predstavitelia zo San Sira si vedia predstaviť odchod 25-ročného slovenského stopéra za minimálne 60 miliónov eur.

Podľa talianskych médií Škriniar po dvoch skvelých sezónach v drese Interu momentálne výkonnostne stagnuje, keďže sa nedostatočne adaptoval na defenzívny systém trénera Antonia Conteho s tromi obrancami.

Podľa Gazzetta dello Sport bez predaja veľkého hráča nemôžu Conte a výkonný riaditeľ Giuseppe Marotta pomýšľať na veľké nákupy.

Istotou je zatiaľ príchod marockého krídelníka Achrafa Hakimiho za 45 miliónov eur z Realu Madrid.

Inter Miláno stále bojuje o futbalový titul v Taliansku, hoci nemá dobrú východiskovú pozíciu. Tri kolá pred koncom sú hráči Interu v tabuľke tretí o sedem bodov za lídrom Juventusom Turín.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Taliani opäť špekulujú. Ak chce Inter získať nové posily, Škriniar musí odísť