Slabé výkony a vulgarizmy. Škriniara kritizujú, počas leta vraj zmení klub

Milan Škriniar.
Milan Škriniar. (Autor: TASR/Lukáš Grinaj)
TASR|14. júl 2020 o 11:38

V pondelok hral iba 14 minút.

RÍM. Slovenský reprezentačný obranca Milan Škriniar chýbal v pondelok v základnej zostave Interu Miláno pri ligovom triumfe nad FC Turín 3:1 a podľa talianskych médií má pred budúcou sezónou zmeniť dres.

Športový denník Tuttosport tvrdí, že klub je ochotný pustiť ho pri ponuke nad 60 miliónov eur.

Záujem je v Manchestri a Paríži

Ešte donedávna Inter označoval Škriniara ze "nepredajného".

Situácia sa však zmenila po nepresvedčivých tohtosezónnych výkonoch slovenského zadáka, ktorého talianske médiá kritizovali po remíze 2:2 v predchádzajúcom kole na ihrisku Hellasu Verona.

Podľa nich príliš nepasuje do trojčlennej obrannej línie kouča Antonia Conteho.

Koncom júna nahneval svojho zamestnávateľa aj červenou kartou a vulgárnym výstupom na adresu rozhodcu v domácom ligovom súboji so Sassuolom (3:3), za čo si vyslúžil stopku na tri zápasy i finančnú pokutu.

Najvážnejším kandidátom na získanie 25-ročného Škriniara je Manchester United, ktorý údajne už ponúkol za jeho služby 65 miliónov eur.

V hre o jeho angažovanie majú byť aj Manchester City a Paríž Saint-Germain.

Škriniar prišiel do Interu v lete 2017 zo Sampdorie za 34 miliónov eur. Vlani v máji podpísal s Interom nový kontrakt do júna 2023.

Na ihrisko šiel až v závere

Inter sa v pondelok vďaka triumfu dostal na druhé miesto Serie A o skóre pred Lazio Rím, Atalanta Bergamo zaostáva o jeden bod.

Vedúci Juventus má na čele osembodový náskok. Škriniar nastúpil až v 76. minúte.

Do vedenia sa síce dostali hostia gólom Andreu Belottiho v 17. minúte, ale Milánčania rozhodli o svojom víťazstve po zmene strán.

Postupne sa presadili Ashley Young, Diego Godin a Lautaro Martinez.

"Hoci sme dlho prehrávali, určite sme si dnes zaslúžili bodovať naplno. Na Juventus to už asi nebude stačiť, ale chceme naďalej vyhrávať a uvidíme, na akú priečku to bude na konci sezóny stačiť," povedal strelec druhého gólu Godin po zápase pre Sky Sport Italia.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Slabé výkony a vulgarizmy. Škriniara kritizujú, počas leta vraj zmení klub