Messi môže nastúpiť proti River Plate, kde bol na skúške

Výprava River Plate je už v Japonsku.
Výprava River Plate je už v Japonsku. (Autor: SITA/AP)
SITA|15. dec 2015 o 11:38

Mal som možnosť posilniť River Plate v čase, keď som bol ešte chlapec. Nakoniec z toho ale nič nebolo, doplnil fenomenálny Argentínčan.

BARCELONA. Futbalista španielskeho klubu FC Barcelona Lionel Messi prezradil, že za mladi absolvoval skúšku v slávnom argentínskom klube River Plate.

Dvadsaťosemročný rodák zo Rosaria sa bol v Buenos Aires na Estadio Monumental ukázať v auguste 2000.

"Áno, bolo to už veľmi dávno," vyhlásil kapitán argentínskej reprezentácie pre oficiálnu stránku Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA).

"Nakoniec z toho nič nebolo. Mal som však možnosť posilniť River Plate v čase, keď som bol ešte chlapec," doplnil Messi, ktorý by sa proti spomenutému mužstvu mohol predstaviť vo finále MS klubov.

Tie sa v týchto dňoch konajú v Japonsku, Barcelona však má ešte pred sebou semifinálovú prekážku v podobe čínskeho mužstva Kuang-čou Evergrande.

Messi počas svojej kariéry čelil argentínskemu tímu jediný raz - vo finále MS klubov 2009 proti Estudiantes.

"Bol by to zvláštny pocit (nastúpiť proti River Plate, pozn.), doteraz som hral proti argentínskemu klubu iba raz. Bol to ťažký zápas, v ktorom sme dlho prehrávali a triumfovali až v predĺžení. River Plate je v globálnom meradle veľký klub. Ak proti nim budeme hrať, som si istý, že to bude kvalitný súboj," uzavrel Lionel Messi.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Messi môže nastúpiť proti River Plate, kde bol na skúške