Mayweather negoval informácie o dohode medzi ním a McGregorom

Vladimír Bilohuščin|15. feb 2017 o 01:00

Na ohlásenie najočakávanejšieho duelu si musíme ešte chvíľu počkať.

Iba včera svet obleteli správy o dohode medzi boxerom Floydom Mayweatherom a Írskym MMA zápasníkom Conorom McGregorom. Informácie, ktoré zverejnil The Sun uvádzali, že sa obaja bojovníci dohodli na finančných podmienkach súboja.

Dnes je už ale zasa všetko inak. Floyd Mayweather totiž na sociálnej sieti Twitter zverejnil správu, v ktorej popiera dohodu medzi ním a šampiónom UFC.

„Keďže médiami prebehli informácie, že mám pred sebou zápas, chcel by som všetko uviesť na pravú mieru a prehlásiť, že z mojej strany neboli spravené žiadne dohody súvisiace so zápasom s hocakým bojovníkom. Som šťastne v dôchodku a užívam si život! Uisťujem vás, že ak nastanú nejaké zmeny, budem prvý, kto ich dá vedieť svetu!“  

Zápas je teda zatiaľ iba snom, ktorý sa nemusí nikdy naplniť. Je ale zrejmé, že obaja bojovníci hľadajú cestu ako ho uskutočniť. Jedno z hlavných slov má pritom UFC, ktoré má McGregora zazmluvneného. A aj keď Ír predčasom deklaroval, že sa bude snažiť svojho zamestnávateľa obísť, zrejme sa mu to nepodarí, čoho si je vedomí aj sám Mayweather. „Počuj Conor McGregor, ak chceš, aby sa tento súboj uskutočnil, vyrieš si svoj biznis s UFC a potom môžu tvoji ľudia kontaktovať mojich ľudí.“ Mayweather má pritom na svojom konte 49 výhier a žiadnu porážku. K dokonalému rekordu mu tak chýba jediná výhra.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Mayweather negoval informácie o dohode medzi ním a McGregorom