Max Holloway o možnej odvete s McGregorom: Ukončil by som Conorovu rozprávku

Adrián Mečiar|29. sep 2017 o 02:00

Súčasný šampión pérovej váhy si je istý tým, že odveta s Conorom McGregorom by dopadla inak ako ich prvý zápas.

17. augusta 2013 sa na predzápasoch UFC Fight Nightu v Bostone stretli mladé prospekty, Conor McGregor a Max Holloway. McGregor v tomto súboji zvíťazil na body 2x 30-27, 1x 30-26 a to i napriek tomu, že od záveru prvého kola bojoval s roztrhnutým väzom v kolene.

Ír bol potom kvôli tomuto zraneniu takmer rok mimo klietky, no následne prišlo pokračovanie víťaznej série, zisk dočasného titulu, 13-sekundové porazenie José Alda, dva zápasy s Natom Diazom a prepísanie histórie UFC, keď sa McGregor knokautom Eddieho Alvareza stal vôbec prvým šampiónom dvoch divízií naraz.

Tento stav však netrval dlho. Už dva týždne po tomto zápise sa totiž organizácia rozhodla McGregorovi odobrať pás pérovej váhy. "Hlavným" šampiónom sa opäť stal Aldo, o dočasný titul zas bojovali Max Holloway a Anthony Pettis. Po Hollowayovom víťazstve sme sa dočkali zjednocovacieho duelu, po ktorom z oktagonu s opaskom odišiel Max Holloway.

 

Nejeden fanúšik ihneď na to uvažoval nad tým, ako by vyzerala odveta McGregora s Hollowayom. V niektorých hlasovaniach sa dokonca jednalo o fanúšikmi viac žiadaný súboj, než trilógia medzi McGregorom a Diazom. Samotný Max Holloway by určite nemal žiaden problém s odvetným duelom. Ba čo, havajský fighter je presvedčený iným priebehom i výsledkom tohto zápasu.

„Tie reči o tom, že je šampiónom dvoch divízií... Celé je to jedna veľká rozprávka. Pravda je taká, že v posledných šturoch dueloch má skóre 2-2. Jeden z tých zápasov bol navyše veľmi tesný, takže to kľudne mohlo byť aj 1-3. Ak sa stretne s niekým ako ja, táto rozpávka rýchlo nadobro skončí. V ďalšom zápase so mnou by mu to už určite nevyšlo, ukončil by som tú rozprávku."

„Nepáčili sa mi ani tie jeho výhovorky po súbojoch s Natom. Vraj je trojnásobne väčší než on, a tak. Conor sa nazýva gorilou a plače nad takýmto niečim? Alebo sa pozrite na jeho zápas s Mayweatherom. Conor vyzeral byť o dosť väčší, no Floyd nad tým zbytočne nevyplakával."

Max Holloway však tiež dodal, že sa v žiadnom prípade nechce zaradiť k ľuďom, čo ´prosia´ o duel s írskou superstar. Holloway rovnako na McGregora nemá veľmi ťažké srdce, práve naopak.

„Conor a jeho promovanie, v tom je jedinečný. Ak by to bolo také jednoduché, robili by sme to všetci. Avšak, dokáže to iba on a to jednoducho musíte rešpektovať."

„On preferuje akýsi WWE štýl proma, všetok ten trash-talk, ktorým sa snaží súperom dostať do hláv. Ak čosi poviem ja, nechcem tým niekoho uraziť. Ja rozprávam fakty, rád sa odvolávam na čísla. On má svoj štýl, ja zas ten môj. Nie som jeho hejterom, Conora rešpektujem."

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Max Holloway o možnej odvete s McGregorom: Ukončil by som Conorovu rozprávku