Mascherano opäť trénuje

SITA|30. okt 2007 o 18:04

LIVERPOOL 30. októbra (SITA, AP) - Stredopoliar anglického futbalového klubu FC Liverpool Javier Mascherano sa po zranení nohy opätovne zapojil do tréningového cyklu. Argentínčan Mascherano musel ihrisko ...

LIVERPOOL 30. októbra (SITA, AP) - Stredopoliar anglického futbalového klubu FC Liverpool Javier Mascherano sa po zranení nohy opätovne zapojil do tréningového cyklu. Argentínčan Mascherano musel ihrisko opustiť počas nedeľňajšieho zápasu svojho klubu s Arsenalom (1:1).

Zdá sa tiež, že španielsky útočník "The Reds" Fernando Torres sa po zranení vráti skôr, ako sa pôvodne očakávalo. Torres si natrhol stehenné svaly počas svojho prvého zápasu po vyliečení z rovnakého zranenia. Predbežné správy hovorili o tom, že 23-ročný futbalista bude absentovať 3 týždne. "Našťastie, zdravý by mohol byť v priebehu dvoch týždňov," uviedol tréner Liverpoolu Rafa Benitez a dodal: "Mysleli sme si, že na zápas s Arsenalom je už pripravený. Počas zápasu som sa ho dva alebo trikrát opýtal, či sa cíti dobre." Benitez tiež uviedol, že obranca Daniel Agger, ktorý si lieči zlomenú kosť na nohe, by sa mal vrátiť v priebehu 10 až 16 dní.



mj;po;ds

Nachádzate sa tu:
Domov