Marino odkázal Mourinhovi, aby zabudol na Hamšíka

Marek Hamšík
Marek Hamšík (Autor: SITA, AP)
SITA|1. jún 2008 o 20:49

Športový riaditeľ SSC Neapol Pierpaola Marina odkázal Josemu Mourinhovi, že Marek Hamšík je nepredajný.

NEAPOL 1. júna (SITA) - Reakcia športového riaditeľa talianskeho prvoligového futbalového klubu SSC Neapol Pierpaola Marina na vyjadrenia trénera Joseho Mourinha o tom, že by rád v prípade úspešnej dohody s Interom Miláno pritiahol na San Siro hviezdu "Partenopei", slovenského reprezentanta Marka Hamšíka, nenechala na seba dlho čakať. Marino odkázal charizmatickému

Portugalčanovi, ktorého by ako nového kormidelníka "nerazzurri" mal prezident Interu Massimo Moratti predstaviť verejnosti v utorok, aby na 20-ročného odchovanca Jupie Podlavice veľmi rýchlo zabudol.

"Mourinho sa potrebuje upokojiť. Nemôže si myslieť, že sem len tak príde a začne vytvárať nové pravidlá. Napriek jeho vyjadreniam si nemyslím, že Inter sa vôbec pokúsi získať Hamšíka a bude nám v tomto smere robiť nejaké problémy," cituje britský server www.goal.com slová športového riaditeľa Neapola, za ktorý Hamšík odohral v sezóne 2007/08 v Serie A 37 stretnutí a strelil deväť gólov.

Podľa informácií talianskeho denníka Corriere dello Sport chce Mourinho získať do Interu aj stredopoliara Realu Madrid Mahamadoua Diarru a univerzála z FC Chelsea, svojho bývalého zverenca Michaela Essiena.

Nachádzate sa tu:
Domov