Gáborík bude mať zápas na FNC! Alebo aj nie… (komentár)

(Zdroj: Instagram: Fight Night Challenge)

Tak toto je skutočná senzácia!

Na trh bojových športov prichádza zbrusu nová organizácia Figh Night Challenge, ktorá na pompéznej tlačovke predstavila hneď niekoľko zaujímavých zápasov v boxe. A nepôjde pritom iba o súboje profesionálov, vodu zamútili skôr správy o dueloch raperov ako Rytmus, Moloch Vlavo, Frayer Flexking, či Čis T.

Zdalo sa, že zápasovú kartu máme kompletne predstavenú a už iba čakáme, ako to dopadne. Také ľahké to ale nebude, keď organizácia odhalila ďalšiu grafiku súboja, na ktorej bol vyobrazený sám hviezdny hokejista Marián Gáborík.

Mediálna mašinéria bola spustená, ako sa patrí, keď sa takmer všetky popredné média začali pýtať, kto bude Gáboríkovím súperom v súboji v boxe celebrít. Podľa nášho názoru ale organizácia troška filigránsky zaviedla média do iných vôd.

Prečo?

1.      Marián Gáborík nikdy netrénoval a nie je známe, aby ho vôbec bojové športy nejako extra bavili. Ak niekoho z hokejistov bavia, tak sú to bratia Hossovci.

2.      Celú tlačovú konferenciu moderoval Boris Valábik, ktorý je s Gáboríkom dobrý kamarát a je naivné si myslieť, že práve z tejto dvojice by mal zápas Gáborík a nie obranca, ktorý má na rováši množstvo bitkárskych zárezov.

3.      No a na záver v relácii Boris a Brambor (Valábik a Gáborík) zaznelo, že Gáborík by mal túto šou komentovať.

Čiže zázrak sa s najväčšou pravdepodobnosťou nekoná a súperom Gáborika bude Boris Valábik. Nie však v ringu, ale za komentátorským stanovišťom. Jedine, žeby Brambor na tajňáša trénoval mesiace u babky v pivnici…

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Gáborík bude mať zápas na FNC! Alebo aj nie… (komentár)