Marek Čech už je v poriadku, v pondelok naplno trénoval

SITA|18. máj 2009 o 14:27

Futbalisti West Bromwichu Albion sa po nedeľňajšom 37. kole Premier League minimálne na jeden rok rozlúčili s anglickou elitou. Zverenci trénera Tonyho Mowbraya, ktorý má ...

BIRMINGHAM. Futbalisti West Bromwichu Albion sa po nedeľňajšom 37. kole Premier League minimálne na jeden rok rozlúčili s anglickou elitou. Zverenci trénera Tonyho Mowbraya, ktorý má v kádri aj slovenského reprezentačného obrancu Marka Čecha, prehrali v nedeľu na domácom štadióne The Hawthorns s favorizovaným FC Liverpool 0:2 a na 17. priečku zaručujúcu zotrvanie v najvyššej súťaži, ktorú momentálne okupuje Hull City, strácajú už nepreklenuteľné štyri body.

"Aj keď sme mali už len malú šancu na záchranu, keďže sme nastúpili proti Liverpoolu, mali sme dostatok príležitostí na to, aby sme zvíťazili. Žiaľ, ani jednu z nich sme nedotiahli do gólového konca a s Premier League sa lúčime," povedal v pondelok popoludní slovenský ľavý bek Marek Čech pre agentúru SITA. Dvadsaťšesťročný Trebišovčan v nedeľu nenastúpil, keďže sa zotavoval zo zranenia stehenného svalu. "Už som však v poriadku, v pondelok som naplno trénoval. Je to škoda, pretože ak by som bol o. k., určite by som proti Liverpoolu hral, keďže mimo hry je pre zdravotné problémy aj Paul Robinson. Ak sa nedá dokopy, mal by som nastúpiť v zápase posledného kola v Blackburne," priblížil aktuálnu situáciu bývalý hráč Interu Bratislava, Sparty Praha a portugalského FC Porto.

V súvislosti s Markom Čechom sa už od zimy špekuluje o výmene dresu, keďže slovenský reprezentant dostával vo WBA minimum príležitostí. Tréner na jeho poste uprednostňoval počas celej sezóny spomenutého Paula Robinsona. Najčastejšie sa hovorí o záujme škótskeho veľkoklubu Celticu Glasgow o slovenského obrancu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Marek Čech už je v poriadku, v pondelok naplno trénoval