Marcelo mal vo volebnej komisii šťastie, stihne semifinále Ligy majstrov

Marcelo v drese Realu Madrid.
Marcelo v drese Realu Madrid. (Autor: TASR/AP)
SITA|4. máj 2021 o 16:20

Do komisie ho vyžrebovali ako radového španielskeho občana.

BRATISLAVA. Futbalový obranca Marcelo zo španielskeho Realu Madrid si v utorok splnil povinnosť pri voľbách do samosprávy v španielskom hlavnom meste, ale neskôr predsa len odcestoval so spoluhráčmi z tímu do Londýna na stredajšiu odvetu semifinále Ligy majstrov proti Chelsea FC.

Tridsaťdvaročný rodený Brazílčan má už 10 rokov aj španielske občianstvo, a práve preto bol v utorok jedným z členov volebnej komisie. Na tento post ho vyžrebovali ako radového španielskeho občana.

"Brazílčan naozaj bol v utorok vo volebnej miestnosti na bilingválnej škole Liceo Europeo de La Moraleja, kde sa objavil už o 8.28 h.

Bol v pozícii prvého náhradníka do volebnej komisie, ale podľa španielskych zákonov musel zostať k dispozícii až do odvolania. Vyššia moc nechcela uznať argumenty vedenia Realu Madrid, že nestihne stredajšiu odvetu Ligy majstrov s Chelsea.

Nakoniec mal šťastie. Na jeho miesto sa dobrovoľne prihlásila staršia pani a Marcelo stihol lietadlo o 10.30 h so spoluhráčmi do Londýna," informoval denník Marca na svojom webe.

V prvom súboji semifinále Ligy majstrov medzi Realom Madrid a FC Chelsea sa v Madride zrodila remíza 1:1. Znamená to, že anglickému tímu stačí v odvete na postup do finále aj bezgólová remíza.

Zápas sa v stredu na Stamford Bridge začne o 21.00 h. Hlavným rozhodcom bude Talian Daniele Orsato.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Marcelo mal vo volebnej komisii šťastie, stihne semifinále Ligy majstrov