ManU a Liverpool sa zaujímajú o Antonia Valenciu z Wiganu

SITA|30. apr 2008 o 18:51

LONDÝN 30. apríla (SITA) - O talentovaného ekvádorského ofenzívneho stredopoliara Luísa Antonia Valenciu, ktorý momentálne pôsobí v anglickom prvoligovom futbalovom klube Wigan Athletics, sa intenzívne ...

LONDÝN 30. apríla (SITA) - O talentovaného ekvádorského ofenzívneho stredopoliara Luísa Antonia Valenciu, ktorý momentálne pôsobí v anglickom prvoligovom futbalovom klube Wigan Athletics, sa intenzívne zaujímajú Manchester United a FC Liverpool.

Podľa spravodajského servera www.goal.com sa už tréner Wiganu Steve Bruce vyjadril v tom duchu, že ak by prišla konkrétna ponuka od nejakého futbalového giganta, klub si Valenciu pravdepodobne nedokáže udržať. "Nie je možné zastaviť rast hráča, o ktorého sa zaujímajú Manchester či Liverpool. Zástupcovia oboch klubov ho už dlhšie sledujú, v hre sú aj ďalší záujemcovia," povedal hráčov agent Diego Herrera.

Wigan si zatiaľ ešte nezabezpečil účasť v Premier League aj v budúcej sezóne. Zaujímavosťou je, že "červení diabli" ukončia sezónu v Premier League práve na domovskom štadióne Wiganu. ManU pritom na diaľku bojuje o ligový primát s FC Chelsea a pri rovnakom počte bodov oboch súperov by sa o titule mohlo rozhodnúť práve v zápase Wigan - Manchester United.


Nachádzate sa tu:
Domov