„Mám v pláne ho ukončiť, a to najlepšie knokautom,“ verí si Silva na Knížeho

Dávid Lukáč|3. jan 2021 o 01:00

Brazílsky bojovník chce duel s českým veteránom ukončiť pred limitom.

Brazílsky bojovník Leandro Silva (24-8-1, 1 NC) si pred duelom s českou legendou verí. Petra Knížeho (11-1) chce dokonca ukončiť pred limitom.

„Mám v pláne ho ukončiť, a to najlepšie knokautom. Budem sa o to pokúšať v priebehu celého zápasu. Mám výbornú techniku, veľa skúseností a predovšetkým silnú myseľ, aby som dokázal naplniť to, čo plánujem,“ uviedol Silva v rozhovore pre Fightclubnews.cz.

"Urobil som veľa zmien, a tiež som sa dosť zlepšil a rozvinul vo všetkých smeroch. Viem, že sú celosvetovo rôzne obmedzenia od vlády, ale som si istý, že rok 2021 bude úžasný! Bude to rok plný úrody,“ verí si Brazílčan.

Silva by v organizácii Oktagon MMA chcel získať titul welterovej váhy a myslí si, že cesta bude viesť práve cez Petra Knížeho, ktorý súčasného šampióna už v minulosti porazil. „Samozrejme, že sa chcem stať šampiónom Oktagonu. Po tom, čo porazím Knížeho si to bezpochyby zaslúžim. Kníže totiž súčasného šampióna Davida Kozmu v minulosti porazil, takže ten, kto vyhrá tento zápas, bude skutočným šampiónom, čo všetci fanúšikovia z Česka a Slovenska vedia.“

Brazílsky bojovník nezabudol ani na fanúšikov, ktorí ho podporujú. „Chcel by som sa poďakovať všetkým českým a slovenským fanúšikom za podporu. Ďakujem za vašu náklonnosť ku mne, prejavený rešpekt, aj za tú trpezlivosť, pretože viem, že to so mnou nie je vždy úplne ľahké. Verím, že ma v tejto organizácii budete chcieť vidieť aj naďalej a spoločne budeme v tejto krásnej krajine tvoriť ďalší veľký príbeh," uzatvára pre Fightclubnews.cz.

Turnaj Oktagon 21 sa bude konať 30.1.2021 v Brne a fanúšikovia ho majú možnosť pozerať tradične prostredníctvom PPV.

Foto: Feferonka fight team FB

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»„Mám v pláne ho ukončiť, a to najlepšie knokautom,“ verí si Silva na Knížeho