Mal bolesti v kolene. David Luiz za PSG možno nenastúpi

David Luiz (vpravo) je oporou zadných radov PSG.
David Luiz (vpravo) je oporou zadných radov PSG. (Autor: TASR/AP)
TASR|29. sep 2015 o 19:16

V poslednom ligovom súboji pre zranenie nenastúpil. Možno David Luiz nebude trénerovi Laurentovi Blancovi k dispozícii ani na duel Ligy majstrov proti Šachtaru Doneck.

PARÍŽ. Štart brazílskeho obrancu Davida Luiza z Paríža St. Germain v stredajšom zápase Ligy majstrov proti futbalistom Šachtaru Doneck je otázny. V utorok to povedal tréner francúzskeho tímu Laurent Blanc.

"Šetrili sme ho v ligovom zápase na ihrisku Nantes, pretože mal bolesti v kolene. Ťažko odhadnúť, či do stredy bude v poriadku," povedal Blanc na tlačovej konferencii.

Paríž vyhral prvý zápas A-skupiny v Parku Princov nad Malmö 2:0. So spolufavoritom skupiny Realom Madrid sa stretne 21. októbra na domácej pôde.

David Luiz je oporou zadných radov PSG.

Manchester United sa v stredajšom zápase futbalovej Ligy majstrov doma proti VfL Wolfsburg musí zaobísť bez anglického reprezentačného stredopoliara Michaela Carricka. Vyhlásil to tréner Louis van Gaal.

Carrick rovnako ako ďalší ľahko zranení hráči Ander Herrera a Antonio Valencia v utorok netrénovali.

Manchester si po prehre 1:2 na ihrisku PSV Eindhoven nemôže dovoliť ďalšie zaváhanie, ak chce postúpiť ďalej. Nemecký tím v prvom zápase vyhral nad CSKA Moskva 1:0 a na konte má tri body.

carrick_res.jpg

V sobotu v ligovom súboji proti Sunderlandu Michael Carrick (vpravo) hral. FOTO - TASR/AP.

"Myslím, že Carrick by nemal hrať," povedal van Gaal, ktorý nebude pravdepodobne riskovať ani nasadenie Herreru a Valenciu.

Carrick a Valencia nastúpili v základnej zostave v sobotňajšom zápase Premier League proti Sunderlandu. United v ňom vyhrali 3:0 a dostali sa na čelo tabuľky.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Mal bolesti v kolene. David Luiz za PSG možno nenastúpi