Mak strelil gól, no mrzí ho strata vedenia proti Dortmundu

Róbert Mak (číslo 11) strieľa gól do siete Dortmundu.
Róbert Mak (číslo 11) strieľa gól do siete Dortmundu. (Autor: TASR/AP)
SITA|2. okt 2015 o 07:19

Slovenský reprezentant potvrdil skvelú formu aj v Európskej lige proti Borussii Dortmund, keď strelil jediný gól PAOK Solún.

SOLÚN. Zmiešané pocity mal po štvrtkovom zápase C-skupiny Európskej ligy proti Borussii Dortmund slovenský futbalista v službách PAOK Solún Róbert Mak.

Jeden z ofenzívnych lídrov gréckeho tímu v 34. min otvoril skóre duelu a schyľovalo sa k prekvapeniu, ktoré však v 72. minúte vyrovnávajúcim presným zásahom odmietol Gonzalo Castro.

"Na jednej strane som rád, že som skóroval. Na druhej som sklamaný. Boli sme blízko k senzačnému výsledku, veď Dortmund je vynikajúci tím," podotkol 24-ročný slovenský krídelník na svojej oficiálnej stránke.

"Vedeli sme, že proti Borussii nemôžeme hrať bezhlavo, nemôžeme otvoriť našu obranu. Najdôležitejšia bola dobrá defenzíva, z ktorej sme vyrážali do protiútokov. Po jednom z nich sa mi podarilo skórovať, keď som sa dostal pred hosťujúcu bránku a presadil som sa tvrdou strelou. Veľká škoda, že sme to neudržali. Samozrejme, bod je dobrý, ale zápas sme mali dobre rozohraný a mohli sme mať aj tri," pokračoval v hodnotení.

Bratislavčan v návale gólovej radosti pribehol k hlavnej tribúne, kam posielal bozky. "Smerovali mojim najbližším. Manželke Zuzke a otcovi, ktorí boli prítomní na zápase," doplnil Mak.

Solún sa teraz musí znova naladiť na ligovú vlnu, lebo v nedeľu má na programe šláger proti Olympiakosu Pireus.

"Opäť bude plno, privítame nášho odvekého rivala. Teraz bude najdôležitejšie, aby sme sa zregenerovali."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Európska liga»Mak strelil gól, no mrzí ho strata vedenia proti Dortmundu