Mak debutoval za Zenit. Chcem, aby mi tréner dôveroval, vraví

Róbert Mak.
Róbert Mak. (Autor: Gabriel Kuchta - SME)
SITA|7. aug 2016 o 14:42

Dvadsaťpäťročný útočník či krídelník Mak sa dostal na ihrisko v 64. minúte za bezgólového stavu súboja na pôde FK Ufa.

UFA. Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak v sobotu premiérovo nastúpil v súťažnom zápase v drese svojho nového zamestnávateľa, ruského Zenitu Petrohrad.

Dvadsaťpäťročný útočník či krídelník Mak sa dostal na ihrisko v 64. minúte za bezgólového stavu súboja na pôde FK Ufa v rámci 2. kola tamojšej najvyššej súťaže, mužstvá neskórovali ani do záverečného hvizdu rozhodcu.

Zenit vyšiel už po druhý raz v tejto sezóne strelecky naprázdno, v úvodnom kole ruskej ligy remizoval 0:0 na domácom ihrisku s Lokomotivom Moskva.


"Som rád, že tréner mi dal šancu a mohol som nastúpiť za Zenit. Bol to veľmi ťažký zápas, lebo domáci sa iba bránili. Škoda, že sme nepremenili naše šance," uviedol Mak pre svoju oficiálnu internetovú stránku. 

"Musím naďalej tvrdo 'makať', aby mi tréner dôveroval stále viac a viac. Verím, že v najbližšom zápase proti Rostovu sa už dočkáme trojbodového zisku," dodal.

Účastník ME 2016 vo Francúzsku Mak prišiel do Zenitu počas letného prestupového obdobia z gréckeho klubu PAOK Solún, za ktorý odohral dve sezóny. Produkt akadémie Manchestru City predtým pôsobil aj v nemeckom Norimbergu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Mak debutoval za Zenit. Chcem, aby mi tréner dôveroval, vraví