Definitíva ešte nepadla. Magoni stále čaká na Vlhovej odpoveď

Tréner Livio Magoni a Petra Vlhová.
Tréner Livio Magoni a Petra Vlhová. (Autor: Jozef Jakubčo SME)
Juraj Berzedi|6. mar 2020 o 13:52

Ani jedna strana sa ešte nevyjadrila.

BRATISLAVA. Ešte stále nie je isté, či taliansky tréner Livio Magoni bude aj naďalej spolupracovať so slovenskou lyžiarkou Petrou Vlhovou.

Po pretekoch v Kranjskej Gore sa zdalo, že už je všetko dohodnuté. „Dohodli sme sa na spolupráci na ďalšie dva roky,“ priznal Vlhovej otec Igor.

Prvotné nadšenie fanúšikov však tlmil Magoni, ktorý počas Svetového pohára v Crans Montane priznal, že k finálnej dohode neprišlo.

„Zatiaľ sme nič nepodpísali, len sa rozprávali. V Kranjskej Gore sme mali míting, kde som sa niečo spýtal a čakám na odpoveď,“ naznačil Magoni pre RTVS.

„Je to v takom stave, ako povedal Livio. On ešte nevie, akú mám odpoveď na jeho otázku, ale všetko bude super a pôjdeme ďalej,“ dodala Vlhová.

Gemza vie, o čom sa rozprávali

Slovenská lyžiarka spolupracuje s Magonim už štvrtú sezónu. A každým rokom sa zlepšuje. Vlhová si uvedomuje, že je to zásluha aj jej trénera.

„V budúcnosti podriadim všetko lyžovaniu, aby som mohla byť najlepšia na svete. S Liviom mám na to, lebo je to úžasný tréner i človek,“ načrtla 24-ročná lyžiarka.

„Chcem ostať s Petrou, kým nedokončíme začatú prácu. Jednoznačným cieľom je priniesť na Slovensko veľký glóbus,“ tvrdí Magoni.

Na prvý pohľad sa zdá, že obe strany chcú spolupracovať aj naďalej. Prečo sa ešte nedohodli?

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zjazdové lyžovanie»Definitíva ešte nepadla. Magoni stále čaká na Vlhovej odpoveď