Chce výzvu. Jan Fajk má po ďalšej výhre pre promotéra RFA špeciálnu ponuku

Jan Fajk.
Jan Fajk. (Zdroj: RFA.)
SvetMMA|2. nov 2022 o 10:37

Prišiel so zaujímavou výzvou.

PRAHA. Má iba tie najvyššie ciele. Na poslednom turnaji RFA si pripísal ďalšie víťazstvo, teraz dáva najavo, že sa chce pomerať s domácou špičkou.

Český bojovník MMA Jan Fajk si v sobotu 29. októbra pripísal štvrtú výhru medzi profesionálmi, po troch kolách si presvedčivo na body poradil s Michaelom Rirschom.

Mladý talent je presvedčený, že po druhej výhre v organizácii Real Fight Arena urobil dosť na to, aby si zaslúžil bojovať o pás šampióna.

Zástupca pražského tímu Reinders MMA zopakoval svoju výzvu legendárnemu Čechovi Petrovi Knížemu, s ktorým by si rád najbližšie v klietke pomeral sily.

„Teraz je dôležité, čo bude ďalej, nechcem byť dlho bez zápasu. V RFA mám vo velterovej váhe dva víťazstvá a myslím si, že si zaslúžim bojovať o titul už teraz, ak nie, tak o jeden ďalší zápas. Po (minulom) súboji som vyzval Petra Knížeho.

Od začiatku mojej kariéry ho beriem ako toho najväčšieho tvrďáka a bolo by úžasné sa s ním stretnúť v zápase. Bola by to pre mňa obrovská skúsenosť a najväčší skalp kariéry. Víťaz by potom mohol ísť o titul s Jozefom Wittnerom. Tak čo Boris Marhanský a Petr Kníže,“ napísal na sociálnej sieti Instagram.

Čo sa týka hodenej rukavici zo strany Fajka, k výzve sa krátko na to vyjadril samotný šéf Real Fight Arena Boris Marhanský.

Určite sa ti k tvojej výzve čoskoro vyjadríme,“ uviedol promotér.

Jan Fajk má v MMA do tejto chvíle za sebou víťazstvá nad bojovníkmi ako Michal Duba, Daniel Hromek, Michal Glos a Michal Rirsch.

Čo sa týka amatérskeho resumé, Fajk je niekoľko násobným majstrom Českej republiky v MMA.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Chce výzvu. Jan Fajk má po ďalšej výhre pre promotéra RFA špeciálnu ponuku