VIDEO: Premiéra s Magonim jej nevyšla. Zuzulová opísala, prečo mladá Slovenka spadla

Rebeka Jančová.
Rebeka Jančová. (Autor: TASR)
Sportnet|26. okt 2024 o 11:51

Rebeka Jančová mala pád v 1. kole obrovského slalomu v Söldene.

SÖLDEN. Iba približne osemnásť sekúnd trvala úvodná jazda Rebeky Jančovej v novej sezóne Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní. 

Zverenka talianskeho trénera Livia Magoniho bola na prvom medzičase obrovského slalomu v Söldene na 49. mieste, ale na ďalší sa už nedostala.

Pri prejazde modrou bránou jej vypla lyža z ľavej lyžiarky a následne sa Slovenka ešte niekoľko metrov kĺzala po boku dole svahom.

"Niekto si môže myslieť, že to, že jej vypla lyža, bol technický problém. Problém bol však v tom, že bola postavená na vnútornej lyži a tú vonkajšiu nemala vôbec zaťaženú," uviedla Veronika Zuzulová pre STVR. 

Preteky boli po páde Rebeky Jančovej na chvíľu prerušené. Mladá 21-ročná lyžiarka sa pomerne rýchlo pozviechala a nevyzerala byť zranená.  

VIDEO: Pád Rebeky Jančovej v obrovskom slalome v Söldene

Vlani Jančovú v rakúskom stredisku klasifikovali na 50. mieste.

Jej najlepším výsledkom vo Svetovom pohári tak naďalej zostáva 35. miesto v super-G v rakúskom St. Antone pri jej debute v prestížnom seriáli. 

Druhé kolo obrovského slalomu sa na zjazdovke Rettenbach začína o 13.00 h a sledovať ho môžete aj prostredníctvom online prenosu.

Svetový pohár v zjazdovom lyžovaní 2024/2025

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zjazdové lyžovanie»VIDEO: Premiéra s Magonim jej nevyšla. Zuzulová opísala, prečo mladá Slovenka spadla