Luis Suárez apeluje na fanúšikov Ajaxu pred duelom s MŠK

SITA|1. nov 2008 o 14:06

Aj keď futbalistov holandského veľkoklubu Ajax Amsterdam čaká v sobotu večer duel 9. kola domácej Eredivisie na pôde aktuálne 3. tímu ligovej tabuľky Twente Enschede.

AMSTERDAM. Aj keď futbalistov holandského veľkoklubu Ajax Amsterdam čaká v sobotu večer duel 9. kola domácej Eredivisie na pôde aktuálne 3. tímu ligovej tabuľky Twente Enschede, viacerí zverenci trénera Marca van Bastena už myslia na štvrtkové prvé vystúpenie „červeno-bielych“ v F-skupine Pohára UEFA 2008/09 pred vlastnými fanúšikmi. Jedným z nich je aj uruguajský útočník Luis Suárez, ktorý v nedeľu nemôže proti Twente nastúpiť pre karty.

Dvadsaťjedenročný rodák zo Salta, ktorý prišiel do Amsterdam Arény v lete 2007 z FC Groningen, si uvedomuje, že v zápase 2. kola hlavnej fázy európskeho pohára č. 2 proti úradujúcemu slovenskému vicemajstrovi MŠK Žilina bude 29-násobný ligový šampión Holandska potrebovať podporu vlastných fanúšikov. Hráči Ajaxu navyše musia odčiniť prehru z 1. kola F-skupiny, keď nestačili na anglickú Aston Villu Birmingham na jej pôde a podľahli jej 1:2. „Potrebujeme Vás,“ odkazuje uruguajský reprezentant všetkým priaznivcom Ajaxu. „Vo štvrtok hráme proti Žiline a Vaša podpora bude pre nás veľmi dôležitá. Čaká nás ďalší zápas v Pohári UEFA a ja verím, že prídete na štadión,“ cituje slová Luisa Suáreza oficiálna internetová stránka amsterdamského veľkoklubu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Európska liga»Luis Suárez apeluje na fanúšikov Ajaxu pred duelom s MŠK