Lohoré pozná náhradu za zraneného Piráta

Lohoré v súboji s Vémolom.
Lohoré v súboji s Vémolom. (Autor: Oktagon MMA)
Daniel Stankovič|11. mar 2021 o 11:10

Bývalý titulový vyzývateľ strednej váhy Oktagonu sa stretne so španielským zápasníkom.

Turnaj Oktagon 22 predsa len nepríde o zápas Alexa Lohorého (19-7 MMA). 

Netrvalo dlho a po zranení jeho pôvodného súpera, ktorým mal byť Samuel "Pirát" Krištofič, sa verejnosť dozvedela nové meno v ceste francúzskeho zápasníka.

Na marcovom turnaji Oktagon 22 sa zápasník s prezývkou "Da Killa Kid" stretne so štvrtým mužom rebríčka organizácie, Španielom Tatom Primerom (19-5 MMA).

V rámci weltrovej divízie Oktagonu pôjde o dôležitý súboj, keďže obaja bojovníci sa nachádzajú v prvej päťke rebríčka a najmä v prípade Primeru by víťazstvo znamenalo priblíženie sa šanci bojovať o titul.

Primera je domácemu publiku známy zo súboja proti Gáborovi Borárosovi alebo Andrejovi Kalašnikovi, keď na jeseň minulého roka oboch porazil.

Na druhej strane šampión piatich svetových organizácií Alex Lohoré sa v Oktagone zatiaľ z výhry netešil. Na konci minulého roka prehral v päťkolovom súboji o titul strednej váhy proti Karlosovi "Terminátorovi" Vémolovi a nedávno aj s Leandrom Silvom.

To, či stret Primera vs. Lohoré ostane na karte turnaja Oktagon 22 ako hlavný predzápas večera zatiaľ nevedno. Určite však pôjde o zaujímavý a kvalitný duel dvoch zahraničných bojovníkov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Lohoré pozná náhradu za zraneného Piráta