Llorente by sa Anglicku nebránil

SITA|12. dec 2012 o 14:58

Španielsky futbalový útočník by nenamietal, keby jeho kariéra mala pokračovať v niektorom klube anglickej Premier League.

LONDÝN. Fernando Llorente by nenamietal, keby jeho kariéra mala pokračovať v niektorom klube anglickej Premier League. Kanonier z kategórie vysokých (195 cm) odmietol predĺžiť zmluvu s Athleticom Bilbao, v júni bude voľným hráčom a už sa obzerá po budúcom pôsobisku. "Premier League sa mi veľmi páči, nehovorím to prvý raz. Nikdy neviete, čo sa stane. Anglicko je rozhodne jednou z možností, ale počkám si do konca sezóny. Stále som hráčom Athletica," povedal 27-ročný Llorente pre Sky Sports. V súvislosti s ním sa spomínajú špičkové britské kluby ako Tottenham, Manchester City či Arsenal.

Španielsky reprezentant, ktorého v lete spájali médiá s prestupom do talianskeho Juventusu Turín, debutoval v drese A-tímu Bilbaa v januári 2005 po tom, ako prešiel klubovou mládežníckou akadémiou. Pre neochotu predĺžiť zmluvu nastúpil v tejto sezóne iba raz v základnej zostave Bilbaa. Llorente bol vo víťaznom kádri Španielska na majstrovstvách sveta 2010 aj tohtoročnom európskom šampionáte.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Llorente by sa Anglicku nebránil