Liverpool proti Sunderlandu s Gerrardom, no bez Torresa

SITA|2. mar 2009 o 14:55

Futbalisti anglického veľkoklubu FC Liverpool sa v utorňajšom stretnutí 28. kola Premier League proti Sunderlandu pokúsia udržať si šancu na zisk ligového titulu.

LIVERPOOL. Futbalisti anglického veľkoklubu FC Liverpool sa v utorňajšom stretnutí 28. kola Premier League 2008/09 proti Sunderlandu pokúsia udržať si šancu na zisk prvého ligového titulu po dlhých 19 rokoch.

Zverenci trénera Rafaela Beníteza majú po sobotňajšom zaváhaní na pôde FC Middlesbrough (0:2) o sedem bodov menej ako vedúci Manchester United, ktorý má navyše jeden duel k dobru. Španielsky lodivod bude môcť podľa najnovších informácií využiť v utorok aj služby kapitána mužstva a vedúcej osobnosti Stevena Gerrarda, ktorý sa už zotavil z problémov so stehenným svalom. Naopak, k dispozícii ešte nebude útočník Fernando Torres (v stredajšom zápase LM s Realom Madrid /1:0/ si poranil členok) a ani dvojica obrancov Álvaro Arbeloa a Daniel Agger.

"Stevie je v poriadku a ja dúfam, že zajtra bude pripravený nastúpiť. Torres ešte nie je OK. Musíme počkať, ako sa bude vyvíjať situácia v jeho prípade, no v utorok ešte rozhodne nebude v kádri. Arbeloa má pre zmenu problémy so stehenným svalom, ktorý ho trápil už v minulosti. Pauzovať by mal ešte ďalší týždeň," povedal pre oficiálnu internetovú stránku "The Reds" Rafael Benítez.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Liverpool proti Sunderlandu s Gerrardom, no bez Torresa