Lipiansky má po sezóne. Proti Dinamu doma začne Konrád

(Autor: SITA)
TASR|23. feb 2013 o 15:02

Tréner Rostislav Čada v prvom zápase v Bratislave pošle na ľad rovnakú zostavu ako v poslednom súboji, no Lipianskeho nahradí Milan Kytnár.

BRATISLAVA. Slovenský hokejový útočník Ján Lipiansky má po sezóne, vyradilo ho zranenie v zápase play off medzinárodnej KHL v Moskve proti obhajcovi Gagarinovho pohára Dinamu. V sobotu o tom informoval denník Pravda.

Dinamo sa po výhrach 5:1 a 3:2 po predĺžení ujalo vedenia v sérii 1. kola Západnej konferencie hranej na štyri víťazné zápasy 2:0. Tréner Rostislav Čada v prvom zápase v Bratislave (nedeľa 24. februára) pošle do ohňa rovnakú zostavu ako v poslednom súboji, no Lipianskeho nahradí Milan Kytnár.

"Nastúpime v zostave z druhého stretnutia, akurát zraneného útočníka Jána Lipianskeho, pre ktorého sa sezóna už skončila, nahradí Milan Kytnár. Potvrdzujem, že chytať bude Braňo Konrád," citovala pravda.sk českého odborníka po sobotňajšom tréningu.

V dvoch domácich dueloch určite nenastúpi pre zranenie skúsený center Ján Lipiansky. "Nešťastne mi vbehla noha do ryhy a išla opačným smerom ako ťažisko. Ale pri tom, čo sa prihodilo, to mohlo dopadnúť omnoho horšie. Dnes som rád, že zdravotný stav nie je ešte vážnejší. Diagnózu nemienim bližšie špecifikovať, mám problémy s kolenom. Prehrávame 0:2, zatiaľ je však všetko otvorené. Všetci veríme, že v domácich zápasoch niečo uhráme a sériu ešte riadne natiahneme. Je to niečo iné ako základná časť. Síce máme veľmi silného protivníka a zápasy budú mimoriadne náročné, ale s pomocou skvelého publika je v našich silách to zvládnuť. Hrať síce nemôžem, ale na štadión sa aj doplazím, aby som spoluhráčov podporil," cituje hcslovan.sk Lipianskeho.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Lipiansky má po sezóne. Proti Dinamu doma začne Konrád