Messi: Môj šesťročný syn sa ma opýtal, prečo ma v Argentíne zabili

Sklamaný Lionel Messi.
Sklamaný Lionel Messi. (Autor: TASR/AP)
SITA|29. mar 2019 o 21:47

Futbalista reaguje na kritiku krajanov.

BUENOS AIRES. Argentínsky futbalista Lionel Messi v piatok vyhlásil, že je rozčúlený z neustálej kritiky svojich krajanov na jeho hru v národnom mužstve.

Tá je údajne na výrazne slabšej úrovni než výkony, ktoré predvádza v klube FC Barcelona. Mnohí mu vyčítajú aj vlaňajšie mlčanie po neúspešných majstrovstvách sveta v Rusku.

"Chcel som sa vzdialiť od tímu a potreboval som si vyčistiť hlavu. Bolo bolestivé ukončiť štvorročný cyklus takýmto spôsobom. Mnohí z môjho okolia vraveli, že by som sa do reprezentácie nemal vrátiť. Aj rodina a priatelia. Môj šesťročný syn sa ma spýtal, prečo ma v Argentíne zabili," povedal Messi pre rádio Club 94-7.

Tridsaťjedenročný hráč FC Barcelona tvrdí, že stále chce s Argentínou triumfovať na významnom turnaji a pokúsi sa zapadnúť do kádra nového trénera Lionela Scaloniho.

"Tí, čo ma nemajú radi, to musia so mnou ešte chvíľu vydržať," vyhlásil razantne a zároveň odmietol, že by mal kedykoľvek v mužstve privilegované postavenie.

"Počúvam roky, že vyberám hráčov, trénerov, že v podstate riadim celú Argentínsku futbalovú asociáciu. Priemerní Argentínčania sú na mojej strane, no som rozčúlený, keď počujem klamstvá," dodal.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Messi: Môj šesťročný syn sa ma opýtal, prečo ma v Argentíne zabili