Lindros pravdepodobne ukončí kariéru a bude ombudsmanom

SITA|25. okt 2007 o 11:02

TORONTO 25. októbra (SITA) - Zatiaľ to nie je oficiálne, ale Eric Lindros pravdepodobne ukončí kariéru a čaká ho nová práca v rámci hráčskej asociácie NHLPA. Po vymenovaní Paula Kellyho za výkonného riaditeľa ...

TORONTO 25. októbra (SITA) - Zatiaľ to nie je oficiálne, ale Eric Lindros pravdepodobne ukončí kariéru a čaká ho nová práca v rámci hráčskej asociácie NHLPA. Po vymenovaní Paula Kellyho za výkonného riaditeľa NHLPA by sa obrovitý center, ktorého často prenasledovali zranenia, mal stať ombudsmanom hráčskych odborov. Lindrosovou úlohou na novovytvorenej pozícii bude komunikácia medzi lídrami NHLPA a samotnými hráčmi a prípadné riešenie niektorých problémov. Lindrosov nástup do funkcie podporuje aj samotný Kelly, ktorý nasledujúcich 60 dní strávi cestami do 30 miest so sídlami klubov NHL a rozhovormi s členmi asociácie.

Ak Lindros definitívne presídli z ľadovej plochy do kancelárie, bude sa s NHL lúčiť po 13 sezónach, počas ktorých získal v roku 1995 aj Hartovu trofej, dvakrát sa dostal do nominácie na Zápas hviezd. Jednu z najväčších nádejí NHL brzdili vo výkonoch časté zranenia vyplývajúce z jeho fyzického štýlu hry.

Nachádzate sa tu:
Domov