Slovan odštartuje pohárovú Európu doma. Koľko bude môcť prísť divákov?

Štadión Tehelné Pole v Bratislave a fanúšikovia.
Štadión Tehelné Pole v Bratislave a fanúšikovia. (Autor: TASR)
Sportnet|22. jún 2021 o 13:45

Presný počet fanúšikov na tribúnach určí covid automat.

BRATISLAVA. Úradujúci majster slovenskej najvyššej súťaže ŠK Slovan Bratislava už o dva týždne vstúpi do nového ročníka Ligy majstrov.

Úvodný zápas 1. predkola proti írskemu šampiónovi Shamrocku Rovers odohrajú zverenci Vladimíra Weissa st. v stredu 7. júla o 18.30 h na Tehelnom poli. Informoval o tom web ŠK Slovan.

Počet vstupeniek na stretnutie sa upresní podľa aktuálne platných opatrení. V Bratislave, ktorá je aktuálne v covid automate v žltej farbe, teda v prvom stupni ostražitosti, sa môže usporiadať hromadné podujatie v exteriéri s maximálnym počtom 500 ľudí.

"K aktuálnemu dňu platia podmienky stanovené v tzv. Covid automate, čiže limit 500 divákov na exteriérových podujatiach," informuje bratislavský klub.

Slovensko sa naposledy prekreslilo v pondelok 21. júna, ani jeden okres už podľa neho nie je v čiernej fáze. Ak by sa Bratislava dostala do zelených čísel, mohla by podľa covid automatu privítať na tribúnach až tisíc fanúšikov.

"ŠK Slovan je v úzkej komunikácii s Úniou ligových klubov a skutočný návrat fanúšikov je našou prioritou. O vývoji situácie budeme priebežne informovať," uviedol klub v stanovisku.

Odveta je na programe o týždeň v Írsku. V prípade postupu sa ŠK Slovan stretne v 2. predkole so švajčiarskym Young Boys Bern.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Slovan odštartuje pohárovú Európu doma. Koľko bude môcť prísť divákov?