Lalkovič sa teší z prvého triumfu Doncasteru, takmer skóroval

SITA|26. sep 2011 o 08:53

Tím Milana Lalkoviča Doncaster Rovers si na vlastnom trávniku v zápase 8. kola poradil s Crystal Palace najtesnejším rozdielom 1:0.

DONCASTER. Milan Lalkovič od soboty vie, ako chutí pocit víťazstva v druhej najvyššej anglickej futbalovej súťaži - jeho dočasný zamestnávateľ Doncaster Rovers si na vlastnom trávniku v zápase 8. kola poradil s Crystal Palace najtesnejším rozdielom 1:0. Kmeňový hráč FC Chelsea naskočil do duelu v 57. min za stavu 0:0.

"Bolo 0:0, keď ma tréner posielal na ihrisko. Chceli sme s výsledkom niečo urobiť a konečne zvíťaziť. Nástup do stretnutia mi vyšiel prakticky podľa predstáv, podarilo sa mi urobiť zopár akcií, vyvinúť tlak na hosťujúcu obranu a po chvíli sme dali aj vedúci gól. Tesný náskok sme si už nenechali vziať, hoci tam boli šance aj na prikrášlenie výsledku," povedal slovenský mládežnícky reprezentant pre svoju oficiálnu internetovú stránku.

"Som rád, že sa nám to konečne podarilo. V hlave si premietam ešte jeden moment, kedy som strieľal na bránku a lopta len tesne minula šibenicu. Neviem si predstaviť, čo by sa stalo, ak by mi to tam padlo, ale pevne verím, že tá chvíľa čoskoro príde."

Víťazstvo je z pohľadu Rovers o to cennejšie, že sa zrodilo pod taktovkou nového kouča Deana Saundersa, ktorý po neúspešnom vstupe do sezóny nahradil Seana O´Driscolla. Lalkovič bude v tíme zo štadióna Keepmoat pôsobiť aspoň do polovice októbra.

"Som veľmi rád, že sa môžem ukázať v tejto súťaži. Zápasy v Championship mi dávajú mimoriadne veľa," uzavrel talentovaný mladík.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Lalkovič sa teší z prvého triumfu Doncasteru, takmer skóroval