Lackov súper podáva na víťazstvo, zápas prerušil dážď

SITA|28. aug 2009 o 23:51

Slovenský tenista Lukáš Lacko je na pokraji prehry v piatkovom stretnutí finále kvalifikácie o postup do hlavnej súťaže dvojhry na záverečnom štvrtom grandslamovom turnaji sezóny.

NEW YORK. Slovenský tenista Lukáš Lacko je na pokraji prehry v piatkovom stretnutí finálového 3. kola kvalifikácie o postup do hlavnej súťaže dvojhry na záverečnom štvrtom grandslamovom turnaji sezóny US Open v New Yorku (31. augusta - 13. septembra, celková dotácia 21,664 milióna USD, tvrdý povrch DecoTurf II vonku) proti nenasadenému kanadskému rovesníkovi Petrovi Polanskému. Zároveň však má reálnu šancu na návrat do zápasu.

Premiérový duel 21-ročného piešťanského rodáka proti presne 200. hráčovi svetového rebríčka ATP totiž prerušili pre dážď za stavu 3:6, 4:5 z pohľadu Lacka (155. v renkingu), ktorý však môže využiť brejkbal. Predtým už mal v predmetnom desiatom geme druhej časti jednu šancu na okamžitý rebrejk, ale aj čelil mečbalu.

Duel v areáli USTA Billie Jean King National Tennis Center v lokalite Flushing Meadows sa vinou počasia začal s približne 5-hodinovým

Dvojhra mužov - kvalifikácia - 3. kolo (finále) - priebežne:

Peter Polansky (Kan.) - Lukáš Lacko (28-SR) 6:3, 5:4 a výhoda Lacko na príjme - prerušené pre dážď

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Lackov súper podáva na víťazstvo, zápas prerušil dážď