Zdolali Real, ale po reštarte získali iba bod. Betis vyhodil trénera

Tréneri Rubi (vľavo) a Quique Setién - ilustračná fotografia.
Tréneri Rubi (vľavo) a Quique Setién - ilustračná fotografia. (Autor: TASR/AP)
SITA|21. jún 2020 o 14:18

Rozhodla prehra proti Bilbau.

MADRID. Iba jeden bod z troch zápasov po reštarte La Ligy znamenal skorý koniec pre trénera Rubiho v tíme Real Betis Sevilla.

Niekdajší krídelník celým menom Joan Francesc Ferrer Sicilia sa musel porúčať po sobotňajšej prehre na trávniku tímu Athletic Bilbao (0:1).

Vo funkcii ho dočasne nahradí Alexis Trujillo, niekdajší hráč a aktuálne aj športový koordinátor v štrnástom tíme tabuľky La Ligy.

Betis najprv prehral v mestskom derby na trávniku FC Sevilla 0:2 a neskôr doma iba remizoval s Granadou 2:2.

Potom nasledovala už spomenutá strata bodov s Bilbaom. Pritom v poslednom marcovom zápase pred koronavírusovou prestávkou Betis doma šokujúco zdolal Real Madrid 2:1.

Rubi prišiel do tímu Real Betis iba na začiatku aktuálnej sezóny a v najvyššej súťaži ho doviedol k 8 víťazstvám, 10 remízam a 12 prehrám. Mužstvo malo v posledných zápasoch aj dávku smoly.

Proti Bilbau Sergio Canales päť minút pred koncom zápasu nepremenil pokutový kop a proti Granada Betis dostal vyrovnávajúci gól v nadstavenom čase druhého polčasu.

Šancu na reparát už pod novým trénerom bude mať Betis najbližší štvrtok, keď doma privíta posledný tím tabuľky Espanyol Barcelona.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»La Liga»Zdolali Real, ale po reštarte získali iba bod. Betis vyhodil trénera