Prezident Messi, píšu médiá. Argentínčan strelil Eibaru štyri góly

Lionel Messi.
Lionel Messi. (Autor: Joan Monfort - TASR/AP)
Sportnet|22. feb 2020 o 18:15

Real Madrid prišiel o prvé miesto.

MADRID. Fanúšikovia španielskeho futbalového veľkoklubu FC Barcelona požadovali v sobotu odstúpenie prezidenta klubu Josepa Maríu Bartomeua.

Priaznivci verejne prejavili svoju nespokojnosť priamo na tribúnach Camp Nou pred duelom 25. kola La Ligy proti Eibaru, ale po jeho skončení odchádzali domov spokojní.

Líder katalánskeho tímu Lionel Messi opäť predviedol extratriedu, nastrieľal štyri góly a potiahol mužstvo za triumfom 5:0.

Hviezdny Argentínčan stihol hetrik ešte v úvodnom polčase, po ktorom Barcelončania viedli 3:0. V závere stretnutia pridal štvrtý presný zásah a krátko pred konečným hvizdom skóroval aj Arthur.

Španielsky denník Marca zareagoval na galapredstavenie rodáka z Rosaria ihneď prostredníctvom webovej stránky titulkom: "Prezident Messi".

Tridsaťdvaročný zakončovateľ prerušil strelecké trápenie, keďže v predchádzajúcich štyroch februárových stretnutiach neskóroval.

V tabuľke kanonierov španielskej najvyššej súťaže je stále prvý s 18 presnými zásahmi a na konte má aj 12 gólových prihrávok.

Barcelona sa navyše dostala aj na prvé miesto tabuľky o dva body pred Real Madrid,ktorý prekvapujúco prehral na pôde Levante 0:1. O výhre domácich rozhodol v 79. minúte José Morales.

La Liga 2019/2020 - 25. kolo

  • Celta Vigo - CD Leganés 1:0 (0:0)

Gól: 62. Aspas

ČK: 21. Bradarič (Celta Vigo)

  • FC Barcelona - SD Eibar 5:0 (3:0)

Góly: 14., 37., 40. a 88. Messi, 89. Arthur

  • Real Sociedad San Sebastián - FC Valencia 3:0 (2:0)

Góly: 12. Merino, 45.+1 Monreal, 48. Januzaj

  • UD Levante - Real Madrid 1:0 (0:0)

Gól: 79. Morales

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»La Liga»Prezident Messi, píšu médiá. Argentínčan strelil Eibaru štyri góly