Real vyhral v divokom zápase nad Huescou, chytal Zidanov syn

Gareth Bale.
Gareth Bale. (Autor: SITA)
TASR|31. mar 2019 o 16:31

Pozrite si výsledky zápasov španielskej La Ligy.

MADRID. Poriadne sa natrápili, ale napokon futbalisti Realu Madrid pod vedením staronového trénera Zinedina Zidanea zdolali v La Lige Huescu 3:2.

V nedeľňajšom 29. kole rozhodol o ich triumfe na Santiago Bernabeu gólom z 89. minúty útočník Karim Benzema.

Real vyhral tretíkrát za sebou, Zidane má zatiaľ bilanciu dva zápasy - dve víťazstvá. Proti nováčikovi, ktorý okupuje posledné miesto v tabuľke, nasadil Francúz kombinovanú zostavu.

Do brány poslal svojho syna Lucu, pre ktorého to bol prvý zápas za A-tím v tejto sezóne. Naposledy chytal za prvé mužstvo v záverečnom kole minulej sezóny pri rozlúčke jeho otca v klube.

Luca Zidane inkasoval už v 3. minúte po zásahu 19-ročného Cucha, ešte stále úradujúci európsky šampión otočil po góloch Isca a Daniela Ceballosa. Hlavička Xabiera Etxeitu dala hosťom v 74. minúte ešte nádej, ale všetko vyriešila Benzemova strela do ľavého horného rohu brány v závere duelu.

O francúzskom útočníkovi sa špekuluje, že táto sezóna bude v Reale pre neho posledná a v lete odíde do Manchestru United. Jeho krajan a kouč má ale iný názor.

"Sme s ním veľmi spokojní. Ja s ním počítam, máme ešte deväť zápasov a bude v nich hrať. Potom uvidíme, čo sa stane. Je ale stále hráč Realu Madrid a ja si nemyslím, že sa to zmení," citovala agentúra AFP Zidanea. Real je na treťom mieste tabuľky o dva body za mestským rivalom Atleticom, resp. o 12 bodov za lídrom a obhajcom FC Barcelona.

La Liga 2018/2019 - 29. kolo - sobota:

Real Madrid - SD Huesca 3:2 (1:1)

Góly: 25. Isco, 62. Ceballos, 89. Benzema - 3. Cucho, 74. Etxeita

Levante - Eibar 2:2 (2:1)

Góly: 5. Morales, 26. Rochina - 19. Escalante, 78. Enrich

Vallecano - Betis Sevilla 1:1 (1:0)

Góly: 34. De Tomas - 81. Tello

FC Sevilla - Valencia 0:1 (0:1)

Gól: 45.+ Dani Parejo (z pok. kopu)

Valladolid - San Sebastián 1:1 (1:0)

Góly: 9. Keko - 79. Oyarzabal

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»La Liga»Real vyhral v divokom zápase nad Huescou, chytal Zidanov syn