LA Galaxy popierajú možnosť Beckhamovho prestupu

SITA|20. feb 2009 o 15:59

Predstavitelia amerického futbalového klubu Los Angeles Galaxy sa usmievajú nad vyhláseniami funkcionárov talianskeho AC Miláno.

RÍM. Predstavitelia amerického futbalového klubu Los Angeles Galaxy sa usmievajú nad vyhláseniami funkcionárov talianskeho AC Miláno, ktorí tvrdia, že prestup anglického stredopoliara Davida Beckhama je na spadnutie. "Pred dvoma týždňami AC Miláno ponúklo smiešnu sumu za Beckhamov prestup. Trvalo mi len pár sekúnd, kým som ju definitívne zamietol. Od tej doby som od nich nedostal žiadnu novú ponuku," povedal šéf exekutívy amerického klubu Tim Leiweke.

"Rozhodol som sa, že vystúpim verejne. V ostatnom období sa v médiách množia nepravdivé špekulácie o prípadnom prestupe Davida do Talianska. Sú to výmysly," vehementne poprel akékoľvek špekulácie Leiweke. Tridsaťtriročný bývalý kapitán Albiónu už dávnejšie prezentoval svoje želanie zotrvať na San Sire. "V Miláne sa mi veľmi páči, chcel by som tu zostať. Som však profesionál, preto sa prispôsobím akémukoľvek rozhodnutiu," povedala bývalá hviezda Manchestru United a Realu Madrid. "Funkcionári talianskeho klubu musia pochopiť, že fanúšikovi v USA si zakúpili sezónne permanentky, aby videli svojho obľúbeného hráča naživo. Ďalším dôležitým faktorom sú vysielacie práva. Televízne spoločnosti ich od nás zakúpili v prvom rade kvôli Beckhamovi. Pre tieto dôvody pochybujem o tom, že David zostane v Taliansku," uzavrel šéf exekutívy LA Galaxy.

Nachádzate sa tu:
Domov