Kweukeho gesto bude možno riešiť disciplinárka

SITA|14. jan 2011 o 12:08

Kamerunský útočník AC Sparta Praha Léonard Kweuke si počas halového turnaja Fortuna Víkend šampiónov smerom k hráčom a fanúšikom Slavie Praha neodpustil gesto, pri ktorom si rukou prešiel po hrdle a naznačil podrezanie.

PRAHA. Kamerunský futbalový útočník v službách AC Sparta Praha Léonard Kweuke si počas prestížneho halového turnaja Fortuna Víkend šampiónov smerom k hráčom a fanúšikom Slavie Praha neodpustil gesto, pri ktorom si rukou prešiel po hrdle a naznačil podrezanie. Podľa portálu idnes.cz sa týmto prejavom možno bude zaoberať disciplinárna komisia Českomoravského futbalového zväzu (ČMFS).

"Rozhodne som to nemyslel tak, že by som sa chcel niekomu vyhrážať. Chcel som v tej výbornej atmosfére urobiť šou, pretože už viem o rivalite medzi Spartou a Slaviou. Nemyslel som to zle," povedal bývalý zakončovateľ Dunajskej Stredy.

Robustnému útočníkovi však nateraz nehrozí žiadny automatický trest. "Disciplinárna komisia sa v novom roku stretne prvýkrát vo štvrtok 3. marca, teda po prvom jarnom kole. To však neznamená, že si Kweukeho predvolá. O tom asi rozhodne až vtedy, keď prípad prediskutuje," povedal hovorca ČMFS Jaroslav Kolář.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Kweukeho gesto bude možno riešiť disciplinárka