Kucka začne v základe Janova proti Interu Miláno

Juraj Kucka v drese reprezentácie.
Juraj Kucka v drese reprezentácie. (Autor: TASR)
SITA|12. jan 2011 o 12:38

Juraj Kucka zažije hneď v úvode ostrú premiéru v Serii A, keby mal nastúpiť v základe Janova proti majstrovskému Interu Miláno.

JANOV. Slovenský futbalový reprezentant Juraj Kucka by nemal chýbať v základnej zostave svojho nového zamestnávateľa, talianskeho prvoligového klubu FC Janov, v stredajšom prestížnom stretnutí domáceho pohára na ihrisku Interu Miláno.

Pre agentúru SITA to potvrdil jeho manažér a licenčný agent Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Emil Kovarovič.

Pre 23-ročného bojnického rodáka by to bol po nedávno skompletizovanom prestupe z českej Sparty Praha debut ako hrom, keďže Inter je nielen úradujúcim talianskym, ale aj európskym a svetovým klubovým šampiónom.

Bývalý hráč Podbrezovej a Ružomberka, ktorý si bude v Janove obliekať dres s číslom 33, podpísal minulý týždeň s aktuálne trinástym mužstvom tabuľky Serie A 2010/2011 kontrakt na štyri a pol roka.

Odchovanec prievidzského futbalu trénuje so svojimi novými spoluhráčmi od soboty, v utorok popoludní nechýbal ani na predzápasovej tréningovej jednotke.

"Celé to už bolo ladené na stredajší duel. Hráči mali naplánovaný zraz na stredu ráno, dali si ešte krátky tréning a potom sa už presunuli do Milána," doplnil ďalšie podrobnosti pred stretnutím na San Sire hráčsky agent Juraja Kucku.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Kucka začne v základe Janova proti Interu Miláno