Kučerovým asistentom v Nitre Ivan Hrtús

SITA|3. apr 2008 o 11:06

NITRA 3. apríla (SITA) - Asistentom hlavného trénera HK Ardo Nitra Jiřího Kučeru sa stal Ivan Hrtús. Bývalý kouč Újpestu a Levíc podpísal rovnako ako Kučera zmluvu na dva roky s opciou. "Extraliga je ...

NITRA 3. apríla (SITA) - Asistentom hlavného trénera HK Ardo Nitra Jiřího Kučeru sa stal Ivan Hrtús. Bývalý kouč Újpestu a Levíc podpísal rovnako ako Kučera zmluvu na dva roky s opciou. "Extraliga je pre každého trénera na Slovensku výzvou. Zvlášť ponuka z materského klubu ma teší o to viac. Vedenie sa rozhodlo vybrať do realizačného tímu človeka, ktorý pozná nie len hráčov, ale aj prostredie v Nitre. Myslím, že som tu prežil viacero pozitívnych i negatívnych udalostí. Verím, že spoločne s Jirkom Kučerom nájdeme spôsob, aby v Nitre všetko klapalo tak, ako má," povedal pre hokejportal.sk Hrtús. "Pána Hrtúsa sme vybrali vďaka jeho prirodzenej autorite a veríme, že jeho angažovanie pomôže najmä hráčskej disciplíne," dodal riaditeľ HK Ardo Nitra Marián Lukáčik.

Vo vrcholiacej sezóne obsadil HK Ardo v základnej časti desiatu priečku a nepostúpil do play off. V posledných zápasoch, keď bolo jasné, že Nitrania do bojov o titul nepostúpia, dával tréner Jan Neliba príležitosť mnohým juniorom. Po záverečnom stretnutí v ročníku oznámil, že v klube končí.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Kučerovým asistentom v Nitre Ivan Hrtús