Kubík nehral pre bolesť v kolene a vylúčenie

SITA|4. apr 2011 o 14:10

František Kubík nezasiahol do nedeľňajšieho zápasu 29. kola holandskej Eredivisie na pôde FC Utrecht (3:2) pre menšiu zdravotnú indispozíciu a následnú nepriaznivú zhodu okolností.

HAAG. Slovenský futbalový reprezentant v službách ADO Den Haag

"Mal som menší problém s kolenom, ťahám akúsi negatívnu sériu s pravou nohou. Doliečil som si predošlé zranenie a všetko už bolo v poriadku. Následne sme dostali niekoľko dní voľno pre reprezentačnú prestávku. Bol som na Slovensku a chvíľku som netrénoval. Keď som potom opäť začal s prípravou, objavila sa bolesť v kolene. Po návrate do Holandska som trochu kríval, tréner si to všimol a povedal, že ak nie som stopercentne v poriadku, nechce nič zbytočne riskovať. V pondelok som už ale trénoval naplno," povedal 22-ročný rodák z Prievidze.

Ofenzívny univerzál sa napokon predsa len mohol dostať na ihrisko, no tréner musel napokon zvoliť inú alternatívu.

"Mal som striedať, bol som rozcvičený, štvrtý rozhodca mal nastavenú tabuľku a čakal som na prerušenie hry. Vtedy ale dostal útočník, ktorého som mal vymeniť, červenú kartu, a kouč sa rozhodol poslať na trávnik obrancu. Viedli sme a chceli sme udržať priaznivý stav. Víťazstvo ma veľmi teší, škoda len, že som nemohol pomôcť tímu," uviedol F. Kubík.

ADO Den Haag figuruje na piatej priečke tabuľky 2010/2011 a pohárová Európa by v budúcej sezóne nemala klubu ujsť. "Je to skvelé, za štvrtou priečkou zaostávame o jediný bod. Dúfam, že sa posunieme ešte vyššie," uzavrel kmeňový hráč AS Trenčín.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Kubík nehral pre bolesť v kolene a vylúčenie