Kričali naňho, jeden ho opľul. Messiho napadli fanúšikovia na letisku

(Autor: Twitter)
SITA|21. dec 2015 o 11:20

Keď ich tímu strelil gól, zdvihnutím ruky sa za to ospravedlnil. Fanúšikovia River Plate sa napriek tomu na Lionela Messiho hnevali. A na letisku ho napadli.

BARCELONA. Megahviezda svetového futbalu Lionel Messi z katalánskeho veľkoklubu FC Barcelona pri odlete z Japonska po nedeľňajšom triumfe 3:0 vo finále XII. majstrovstiev sveta klubov pod hlavičkou Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) nad argentínskym tímom River Plate zažil nepríjemný incident.

Barcelona zdolala River Plate 3:0.

Na letisku v Tokiu Argentínčana napadli priaznivci mužstva z Buenos Aires. Jeden z ľudí elitného útočníka opľul, na čo okamžite reagovali tréner Luis Enrique a spoluhráči Javier Mascherano a Luis Suárez.

Ďalší priaznivci z Argentíny na ofenzívny klenot ich reprezentácie vulgárne nadávali. Všetci v blízkosti incidentu dali okamžite najavo svoje pobúrenie.

lionel_res.jpg

Lionel Messi sa po zápase objíma s hráčmi River Plate. FOTO - SITA/AP.

Správu priniesol argentínsky denník Olé. Zdôraznil, že po finálovom presnom zásahu do siete River Plate sa Messi okamžite otočil k tribúne s priaznivcami súpera a zdvihnutím ruky sa im ospravedlnil za strelený gól.

Neskôr vyzdvihol skutočnosť, že klub z jeho domoviny sa prebojoval do finále prestížneho podujatia.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Kričali naňho, jeden ho opľul. Messiho napadli fanúšikovia na letisku