Krajčík bude rokovať o predĺžení kontraktu

Matej Krajčík
Matej Krajčík (Autor: ap)
SITA|17. dec 2008 o 11:04

Slovenský futbalový reprezentant Matej Krajčík chce aj nadalej pôsobiť v pražskej Slavii.

PRAHA. Slovenský futbalový reprezentant Matej Krajčík vyslovil rázne presvedčenie, že stredajší duel F-skupiny Pohára UEFA 2008/09 na trávniku Ajaxu Amsterdam nebude jeho posledným v drese Slavie Praha.

Tridsaťročnému senickému odchovancovi sa totiž v Edene končí zmluva 31. decembra 2008. "Určite to nebude môj posledný zápas za Slaviu," povedal Krajčík pre stredajšie vydanie denníka Sport. V najbližšej budúcnosti by sa malo začať rokovanie o predĺžení jeho súčasného kontraktu. "Situácia nie je uzavretá, bude záležať na viacerých okolnostiach," povedal predseda predstavenstva Slavie Tomáš Rosen.

O služby pravého obrancu, resp. stredopoliara sa v súčasnosti zaujíma nemecký VfB Stuttgart ako aj poľská Legia Varšava. "Nemal by som nič proti prestupu do Legie. Je to skvelý klub s ambíciami aj na medzinárodnej scéne a bol by som nadšený z možnej pomoci pri ich napĺňaní. Zatiaľ ma však nik nekontaktoval, takže nevidím dôvod hovoriť o nejakých preferenciách," povedal prednedávnom bývalý hráč Považskej Bystrice, Malaciek, Frýdku-Místku, Vítkovíc, Xaverova, Žižkova a Českých Budějovíc.

Nachádzate sa tu:
Domov